Til dig, der arbejder med Ledelse og Performance

Kom et skridt foran konkurrenterne med en datadrevet strategi, der gør din virksomhed proaktiv frem for reaktiv.

VIS GØR DIN VIRKSOMHED DATADREVET

Dataindsigt skaber konkurrencefordele

I takt med at din medarbejderstab og virksomhed vokser, stiger kompleksiteten af rapportering og planlægning. For at kunne skabe transparens og få det fulde indblik i virksomhedens performance, uden at miste speed of response, kræves et ledelsesværktøj til at skabe samspillet mellem virksomhedens IT-systemer. 

Med VIS Business Performance, et danskudviklet CPM-system, får du et validt datagrundlag over virksomhedens performance.

VIS2Go - data på farten - VIS Performance

VIS centraliserer alle virksomhedsdata

Øget forretningskompleksitet stiller højere krav til rapportering, end hvad regnearkets to-dimensionelle opbygning kan understøtte. Med VIS Business Performance multidimensionelle opbygning, kan du skabe mere kontekst og mening i rapporteringen. 

VIS Business Performance samler data fra alle dine interne IT-systemer, så der samles et kontrolcenter for alle virksomhedens data ét sted. Ud fra dette samlede datacenter, kan rapporteringen skræddersyes og forbedres alle steder i organisationen, og på den måde maksimere performance på tværs af afdelingerne.

Skab samspil på tværs af organisationen

Ved at skabe samspil mellem de enkelte afdelingers data, får du indsigt i interne årsagssammenhænge samtidig med at planlægning og administration reduceres.

Data-fangsten automatiseres, så der frigives tid til analyse af data, frem for bearbejdning af data.

Ved at skabe et samspil af data på tværs af organisationen, danner du grundlaget for at kunne opnå virksomhedens strategiske målsætninger. 

Business Intelligence dashboard - VIS Performance

Operationelle handlingsplaner

Automatiseret rapportering sparer tid i hverdagen, men det danner også grundlag for at kunne træffe strategiske beslutninger baseret på valide data.

Supplér rapporteringen med noter, kommentarer og detaljer på celle-niveau, og få den nødvendige information der skal bruges for virksomhedens succes.

Sæt fart på arbejdsprocesserne

Med VIS Business Performance udarbejdes rapporter med et enkelt klik. På den måde afsættes mere tid til analyse af rapporterne, frem for udarbejdelse af dem. Ydermere har VIS godkendelsesprocedurer, der gør at fremsendelse af dokumenter og lange mailtråde undgås.

VIS reducerer mængden af mails og møder, så medarbejdere og ledelse får flere arbejdstimer.

Business Intelligence (BI) - VIS Performance

LÆS OGSÅ:

Data er det nye olie: Datadrevet vækst med CPM

Data er det nye råstof, der giver brændsel til din virksomheds vækstmotor. I en verden med øget forretningskompleksitet og stigende inflation, er det vigtigere end nogensinde før at arbejde strategisk med egne data, for at forblive konkurrencedygtig. 

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top