Indfri din virksomheds fulde potentiale

Vores software og digitaliseringseksperter gør din virksomhed datadreven og konkurrencedygtig.

Processen har gjort hele budgetlægningen mere effektiv, arbejdet er blevet lettere og brugerne roser løsningen. Alle involverede personer arbejder med de samme data, hvilket giver kvalitet og overblik. Det sparer tid ude i hvert enkelt led og betyder, at vi i stedet kan bruge tid på kunden og sætte fokus på salg.

Platformsuafhængig software

Uanset hvilke kildesystemer du har i forvejen, kan de integreres med VIS Performance. Vores software er platformsuafhængig, og kan tilknyttes alle relevante kilder.

For at kunne få alle dine data til at arbejde sammen, bygger vi et Data Warehouse. Her samles alle dine data på tværs af kildesystemer ét sted, hvorfra de transformeres til at kunne arbejde sammen på kryds og tværs – uafhængigt af kildesystemerne.

Ét værktøj til hele organisationen

VIS-softwaren understøtter alle processer i din organisation. Alt fra finansielle processer til forecasts, inkøbsdata, produktionsdata og historiske data.

Med den avancerede multi-bruger adgang har du fuld kontrol over hvilke medarbejdere der kan se data, hvem der kan rette i data og hvem der har rettigheder til at godkende budgetter og planer. Med de komplette revisionsspor har du altid fuldt overblik over hvem der har foretaget hvilke ændringer og hvornår.

VIS Performance

Anvendt af brugere i hele verden

Vores kunders medarbejdere deler data og samarbejder i VIS-softwaren på tværs af landegrænser, hvilket øger transparensen og samspillet i virksomheden. Alle VIS-brugere arbejder direkte i softwaren, og undgår på den måde at fremsende data manuelt. Den automatiske valuta- og enhedsomregning gør det nemt at tage højde for forskellige måleenheder på tværs af landegrænser. 

Kundernes vurdering

4.4/5

FORRETNINGS
KOMPETENCER

4.6/5

TEKNISKE
KOMPETENCER

4.2/5

ØKONOMISKE
KOMPETENCER

4.4/5

SAMARBEJDET
MED KONSULENTEN

I processen sendte VIS Performance en revisoruddannet konsulent, som udover at håndtere systemet kunne afstemme tallene i de rette sammenhænge, og den stærke faglighed var nok det allermest tungtvejende argument for at vælge VIS Performance som leverandør og samarbejdspartner.

Det er det stadig i dag.

DST-Chemicals - VIS Performance

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top