vis performance

Eksperter i data og performance

Vi udvikler og leverer vores egenudviklede software, VIS, der automatiserer budgetfasen, beregner præcise forecasts, scenarieplanlægning og meget mere.

Group 13Created with Sketch.

En lang historie kort

VIS Performance (tidligere Dialog Data) blev grundlagt i 1993 af Kim Vinther og Palle Rasmussen. I januar 2017 købte det hurtigt voksende revisionsfirma, Roesgaard & Partners, sig ind i VIS Performance, da der er flere synergier med vores budgetsoftware og Roesgaard & Partners ekspertise inden for revision.

Grundstenen i vores forretning er vores egenudviklede software, VIS (Visual Information Solution), som er en kombination af Business Intelligence (BI) og Corporate Performance Management (CPM). 

VIS kombinerer alle data på tværs af organisationen ét sted, uafhængigt af kildesystemerne. På den måde får du et unikt og transparent dataindblik i forretningen. Rapportering, opfølgning og budgettering foregår direkte i softwaren, så alle arbejder ud fra samme datagrundlag. 

VIS har, som en af de få på markedet, journaliseret write-back. Det betyder, at der kan tilføjes data direkte i systemet, som alle lagres i revisionsspor, så man kan finde frem til hvem der har tilføjet data/foretaget ændringer og hvornår.

Facts om VIS Performance

VIS Performance har hovedsæde i Vejle, men kunder over hele Danmark, der spænder lige fra mindre, danske virksomheder til store internationale organisationer. Vores gennemgående fokus på at dyrke de langsigtede relationer med vores kunder har ikke ændret sig. Derfor er vi også stolte af, at flere af vores kunder fra opstartsårene stadig bruger VIS i dagligdagen som et forretningskritisk værktøj.

20 passionerede eksperter

Solid faglig ballast inden for BI og CPM

kunder over hele danmark

På tværs af en række forskellige brancher

software af højeste kvalitet

Vi sælger et "top of the market"-produkt - og vi bakker det op med en personlig service

en af de bedste spillere på markedet

VIS bygger bro mellem BI og CPM - det er der ikke mange andre udbydere, der kan

et ledelsesmæssigt kontrolpanel

VIS samler data på tværs af interne IT-systemer og videreformidler outputtet til operationelle handlingsplaner. Centraliseringen af data gør at VIS kan identificere og analysere årsagssammenhænge på tværs i organisationen, der gør det muligt at reagere proaktivt frem for reaktivt.

Sådan arbejder vi: Hurtig return on investment

Vores fremgangsmåde tager udgangspunkt i, at det skal være så nemt og hurtigt for dig som muligt at få implementeret en løsning fra VIS Performance. På den måde vil din virksomhed hurtigere mærke forskellen og opleve gevinsterne ved løsningen.

Praktisk betyder det, at vi laver en løbende implementering, hvor vi sørger for hurtigt at færdiggøre få områder ad gangen. Ved at arbejde på denne måde får du mulighed for at lære løsningen at kende løbende og derved blive opmærksom på nye eller ændrede behov, der skal dækkes. Sådan sikres du kontinuerligt den bedste løsning uden spildtid og unødvendige funktioner. Andre kalder dette agil implementering – vi kalder det sund fornuft!

CPM-ekspertteam med 25+ års erfaring

Vi lægger stor vægt på, at du altid skal opleve en kompetent og effektiv service, når du tager kontakt til os. Derfor får du tildelt en personlig konsulent, der sørger for, at hele projektet bliver vellykket fra start til slut – og som endvidere hjælper med den fremtidige tilretning af din løsning.

Det betyder, at du ikke skal bruge energi på at sætte en ny medarbejder ind i din løsning hver gang – din konsulent kender allerede din løsning og dine behov, så I kan straks påbegynde arbejdet med de justeringer, der giver værdi for dig.

Agil implementering: BI og CPM, der matcher dine behov

Vores kunders succes er vores succes, og vi lægger derfor stor vægt på at skabe værdi for dig ved at sørge for, at dine BI- og CPM-løsninger altid matcher dine aktuelle behov. Vi ved, at din virksomhed udvikler sig kontinuerligt – og det samme gør jeres behov. Derfor garanterer vi et tæt samarbejde med dig og en agil implementering, hvor løsningen altid kan konfigureres efter skiftende vilkår i virksomheden eller i markedet.

Det er også vigtigt for os, at du altid forstår løsningen, så du kan udnytte den optimalt. Det betyder, at dataene skal præsenteres på en enkel og brugervenlig måde, så det ikke gøres mere kompliceret, end det faktisk er.

Medarbejdere

Kim Vinther
Founder / CTO / CEO
Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Theresa Schrøder
Marketing Manager
Flemming Nielsen
Consulting Manager
Povl Skov
Senior Consultant
Anders Toudahl
Senior Consultant
Thomas Ravn-Jensen
Senior Consultant
Søren C. T. Ravn
Senior Consultant
Christian Jerner Tofte
Consultant
Jesper Ørum Larsen
Consultant
Max Christian Boas
Consultant
Frederik Andersen
Consultant
Peter Søndergaard
Consultant
Nadim Abdullah
Junior Consultant
Klaus Timmermann
Senior Developer
Nikolas Zdralic
.NET Cloud-developer
Emil Holm Hansen
.NET Cloud-developer
Torben Langhoff
IT- & Operations Manager

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll til toppen