Handel

Der kan være rigtig meget data at holde styr på inden for både engros- og detailhandelsindustrien – lige fra hvor godt de forskellige butikker klarer sig til produkters rentabilitet. VIS kan hjælpe jer med at samle alt jeres data ét sted til at skabe overblik og transparens på tværs af virksomheden.

Har I overblik over jeres performance?

Både engros- og detailhandelsindustrien er i konstant forandring og nye spillere kommer på banen med nye og innovative løsninger hele tiden. For at kunne følge med er det vigtigt at få skabt et bredt overblik over virksomheden for at kunne optimere og sørge for at være konkurrencedygtig.

Ved at have det fulde overblik over jeres forretning kan I sikre jer konkurrencefordel i dette konstant voksende marked.

VIS Performance-værktøj VIS samler al jeres data i én samlet løsning. Det giver jer mulighed for at kunne strømline operationer på alle niveauer af virksomheden.

Få bredt overblik over dine forsyningskæder og distributionsnetværk og identificer med det samme optimeringsmuligheder.

“VIS er let tilgængeligt og anvendes på alle niveauer i koncernen, hvilket gør VIS til et beslutningsunderstøttende arbejdsredskab i dagligdagen, og ikke blot et præsentationsværktøj på corporate niveau.“

Sådan arbejder du med data - VIS Performance

Hav overblikket over sæsonbestemt salg

Det vil være forskelligt hvilke varer, der sælges på forskellige tidspunkter af året. Fx er det en relativt ny trend i Danmark, at vi er begyndt at fejre Halloween. Og det er en trend, der vil afspejle sig i salget af fx slik og græskar. Trends bliver tydeliggjort med et BI/CPM-værktøj som VIS, hvilket giver dig mulighed for at sætte fokus dem i din planlægning og budgetlægning.

Hermed kan du være på forkant med udviklingen og sikre, at du både kan møde en stigning i efterspørgslen og ikke bliver nødt til at lagerføre en masse varer i en lang periode ved et fald i efterspørgslen. At inkorporere trends i din forecasting bidrager, med andre ord, til din fortsatte konkurrenceevne.

Kundecase: Handel

Læs hvordan handelsvirksomheden, Geia Food, arbejder med VIS-løsningen.

Nogle af fordelene ved at benytte VIS

Der er selvfølgelig flere fordele ved at bruge VIS. Men du kan læse et par af dem her.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Kundecases

Torben Clausen
Med VIS Finans er Torben Clausen gået fra at bruge 14 dage på budgettering til kun 2 dage.
Læs mere
DSHwood
DSHwood har med VIS Performance opnået en automatiseret budgetproces der har frigivet værdifulde ressourcer i økonomiafdelingen.
Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix
Hos jem & fix har VIS Performance været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og ...
Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne
Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.
Læs mere
Kohberg - data samlet ét sted - VIS Performance
Kohberg
Kohberg bruger VIS Performance på en række forskellige områder, hvor løsningen skaber transparens, et stort overblik og et godt fundament for evidensbaserede beslutninger.
Læs mere
Brugervenlighed og Feksibilitet med VIS Business Performance
Halberg
Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis 9 og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.
Læs mere

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top