Handel

Der kan være rigtig meget data at holde styr på inden for både engros- og detailhandelsindustrien – lige fra hvor godt de forskellige butikker klarer sig til produkters rentabilitet. VIS kan hjælpe jer med at samle alt jeres data ét sted til at skabe overblik og transparens på tværs af virksomheden.

Har I overblik over jeres performance?

Både engros- og detailhandelsindustrien er i konstant forandring og nye spillere kommer på banen med nye og innovative løsninger hele tiden. For at kunne følge med er det vigtigt at få skabt et bredt overblik over virksomheden for at kunne optimere og sørge for at være konkurrencedygtig.

Ved at have det fulde overblik over jeres forretning kan I sikre jer konkurrencefordel i dette konstant voksende marked.

VIS Performance-værktøj VIS samler al jeres data i én samlet løsning. Det giver jer mulighed for at kunne strømline operationer på alle niveauer af virksomheden.

Få bredt overblik over dine forsyningskæder og distributionsnetværk og identificer med det samme optimeringsmuligheder.

“VIS er let tilgængeligt og anvendes på alle niveauer i koncernen, hvilket gør VIS til et beslutningsunderstøttende arbejdsredskab i dagligdagen, og ikke blot et præsentationsværktøj på corporate niveau.“

Bo Bjørn Jensen, Group CFO
Sådan arbejder du med data - VIS Performance

Hav overblikket over sæsonbestemt salg

Det vil være forskelligt hvilke varer, der sælges på forskellige tidspunkter af året. Fx er det en relativt ny trend i Danmark, at vi er begyndt at fejre Halloween. Og det er en trend, der vil afspejle sig i salget af fx slik og græskar. Trends bliver tydeliggjort med et BI/CPM-værktøj som VIS, hvilket giver dig mulighed for at sætte fokus dem i din planlægning og budgetlægning.

Hermed kan du være på forkant med udviklingen og sikre, at du både kan møde en stigning i efterspørgslen og ikke bliver nødt til at lagerføre en masse varer i en lang periode ved et fald i efterspørgslen. At inkorporere trends i din forecasting bidrager, med andre ord, til din fortsatte konkurrenceevne.

Kundecase: Handel

Læs hvordan handelsvirksomheden, Geia Food, arbejder med VIS-løsningen.

Nogle af fordelene ved at benytte VIS

Der er selvfølgelig flere fordele ved at bruge VIS. Men du kan læse et par af dem her.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Kundecases

VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 21 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

VIS Performance har gjort det muligt for Bauhaus at flytte budgetprocessens start fra august til oktober grundet den markant mindre mængde arbejde.

Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne

Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.

Læs mere
Kohberg - data samlet ét sted - VIS Performance
Kohberg

Kohberg bruger VIS på en række forskellige områder, hvor løsningen skaber transparens, et stort overblik og et godt fundament for evidensbaserede beslutninger.

Læs mere
Brugervenlighed og Feksibilitet med VIS Business Performance
Halberg

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis 9 og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

Læs mere
El-Salg overblik over værdikæde med VIS Performance
El-salg

Med VIS Business Performance har El-Salgs controller sparet ca. en arbejdsuge hver måned alene på rapportering og opfølgning.

Læs mere

Selected customers

Our customers are at the core of our business – and many of them have been with us from the very beginning (more than 28 years).
Scroll til toppen