CASE

Halberg

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis 9 og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

Brugervenlighed og fleksibilitet i fokus

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis ni og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform

Meget data kræver overblik

Halberg-koncernen er en stor familieejet virksomhed med aktiviteter inden for blandt andet tobak, hvor de i dag er verdens næststørste producent af pibetobak. Med en sådan størrelse er det nødvendigt at kunne holde det store overblik, hvilket VIS Business Performance hjælper med – og det har de efterhånden gjort længe, da Halberg har benyttet VIS Business i 19 år, og tilføjelsen af VIS Performance kom til for ni år siden.

Rapportering med et enkelt klik

VIS Business Performance bruges i alle Halberg-virksomhederne i både ind- og udland i forbindelse med budget og rapportering, hvor processen er blevet mærkbart hurtigere, da man nu kun skal trykke på en enkelt knap for at trække de relevante tal ud i en færdig rapport.

Derudover er det eksempelvis også muligt for Halberg at oprette fiktive varer i VIS, der endnu ikke eksisterer i ERP-systemet, således at de kan budgettere med varer, der forventes introduceret i det nye år, så budgettet kan følges.

Erstat regneark med interaktive regneark - VIS Performance

Konstant udvikling kræver fleksibilitet

En virksomhed af denne størrelse er i konstant udvikling, og når VIS Business Performance er blevet benyttet i så mange år, er det naturligt, at der er brug for løbende opdateringer, så behovene altid opfyldes, og der skabes optimal værdi. Netop derfor har Halberg for nylig fået tilrettet budgetmodulet i tæt samarbejde med deres faste konsulent.

Ifølge Per K. Hansen, der er regnskabschef hos Halberg, blev de mange rettelser nået til tiden, og processen var hurtig og gnidningsfri, hvilket de var meget positive over.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Torben Clausen
Med VIS Finans er Torben Clausen gået fra at bruge 14 dage på budgettering til kun 2 dage.
Læs mere
DSHwood
DSHwood har med VIS Performance opnået en automatiseret budgetproces der har frigivet værdifulde ressourcer i økonomiafdelingen.
Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix
Hos jem & fix har VIS Performance været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og ...
Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Heidelberg Materials
VIS Performance sikrer Heidelberg Materials konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Heidelberg Materials kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.
Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS
VIS Performance er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST-Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt ...
Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne
Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.
Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top