CASE

Halberg

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis 9 og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

Brugervenlighed og fleksibilitet i fokus

Halberg har benyttet VIS Performance og VIS Business i henholdsvis ni og 19 år, og de er godt tilfredse med løsningens brugervenlighed og fleksibilitet.

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform

Meget data kræver overblik

Halberg-koncernen er en stor familieejet virksomhed med aktiviteter inden for blandt andet tobak, hvor de i dag er verdens næststørste producent af pibetobak. Med en sådan størrelse er det nødvendigt at kunne holde det store overblik, hvilket VIS Business Performance hjælper med – og det har de efterhånden gjort længe, da Halberg har benyttet VIS Business i 19 år, og tilføjelsen af VIS Performance kom til for ni år siden.

Rapportering med et enkelt klik

VIS Business Performance bruges i alle Halberg-virksomhederne i både ind- og udland i forbindelse med budget og rapportering, hvor processen er blevet mærkbart hurtigere, da man nu kun skal trykke på en enkelt knap for at trække de relevante tal ud i en færdig rapport.

Derudover er det eksempelvis også muligt for Halberg at oprette fiktive varer i VIS, der endnu ikke eksisterer i ERP-systemet, således at de kan budgettere med varer, der forventes introduceret i det nye år, så budgettet kan følges.

Erstat regneark med interaktive regneark - VIS Performance

Konstant udvikling kræver fleksibilitet

En virksomhed af denne størrelse er i konstant udvikling, og når VIS Business Performance er blevet benyttet i så mange år, er det naturligt, at der er brug for løbende opdateringer, så behovene altid opfyldes, og der skabes optimal værdi. Netop derfor har Halberg for nylig fået tilrettet budgetmodulet i tæt samarbejde med deres faste konsulent.

Ifølge Per K. Hansen, der er regnskabschef hos Halberg, blev de mange rettelser nået til tiden, og processen var hurtig og gnidningsfri, hvilket de var meget positive over.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

VIS som Forretningsunderstøttende værktøj
Geia Food

VIS understøtter en sund bundlinje. Bl.a. ved højfrekvente dataloads, der sikrer en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på afvigelser, og salget kan følges i detaljen. Helt fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjeningen på den enkelte vare pr. dag.

Læs mere
Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Med 700 aktive brugere fordelt i alle 19 selskaber på tværs af landegrænser, åbnes rapporter genereret i VIS gennemsnitligt 10.000 gange månedligt. VIS-løsningen bruges blandt andet til at undgå dobbelttransaktioner selskaberne imellem, samt til at styrke arbejdet med Sales & Operations Planning (S&OP).

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

Hos jem & fix har VIS-løsningen været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og med hvilke avancer. VIS bruges derfor både til at vurdere varer, sortiment, produktgrupper og meget mere.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga

VIS sikrer Contiga konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Contiga kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

VIS-løsningen er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

Med VIS Performance har BAUHAUS et stærkt værktøj, hvor de nemt og hurtigt kan lave nye budgetter og prognoser, når forudsætningerne ændrer sig. Det har blandt andet betydet, at budgetprocessens start kunne flyttes fra august til oktober, og det betyder, at der kan laves mere korrekte budgetter.

Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top