Månedsrapportering

Eliminér fejl og frigiv tid i økonomi med automatisering af månedsrapporteringen.

Work smarter - not harder

Månedsrapportering er en tidskrævende og manuel proces, der oftest drukner i administration og konsolidering af regneark. Dog er det en nødvendig procedure, for at kunne gøre status over den forgangne måned og forventningsafstemme den kommende måneds performance.

Med VIS-softwaren automatiseres og strømlines månedsrapporteringen. Med en skræddersyet skabelon i softwaren, indsamles alle nøgletal og data automatisk og visualiseres i grafer og tabeller, så medarbejderne udelukkende skal bruge ressourcer på at berige rapporten med indsigt i den finansielle tilstand, frem for manuel udarbejdelse og konsolidering.

Månedsrapportering i VIS-softwaren:

BI og CPM | VIS Performance

Før implementeringen af VIS-softwaren, blev 80% af tiden i budgetfasen brugt på at jonglere med regneark, og 20% på reelt at forholde sig til budgettet.

Den balance er med VIS-softwaren vendt rundt, så hovedparten af tiden nu kan bruges på at justere forudsætninger og forventninger til fremtiden.

Tilpassede godkendelsesprocedurer

For at kunne godkende månedsrapporter i regneark, kræver det en del e-mails frem og tilbage med vedhæftede regneark og kommentarer dertil. 

Med VIS-softwaren kommenteres og godkendes månedsrapporterne direkte i softwaren, så alt samles ét sted.

Med det avancerede brugersystem, får ledelsen direkte besked når månedsrapporterne er klar til godkendelse. Herfra kan de både læse kommentarerne til analyserne, samtidig med at de kan afgive den endelige godkendelse direkte i systemet.

Strukturelt og konsolideret overblik

Udover den autogenererede rapport med grafer og tabeller, vil du i VIS-softwaren kunne se et strukturelt og konsolideret overblik over koncernens virksomheder, afdelinger og forretningsområder. Herfra kan du lave filtreringer og “drill-downs” på detaljeniveau, som fx på enkelte selskaber eller afdelinger, som der er behov for at belyse. 

Månedsrapportering på koncern-niveau

Med VIS-softwaren får du ydermere adgang til en koncern-rapport, såvel som individuelle selskabsrapporter. Alt intern samhandel vil automatisk blive konsolideret i regnskaberne. 

Rapportering med få klik

I VIS-softwaren kan du lave en skræddersyet skabelon for månedsrapporteringen, som indeholder alle tabeller (fx resultatopgørelse, balance etc.) og grafiske visualiseringer.

Med et enkelt klik vil skabelonen være klar til brug, efter bøgerne er blevet lukket i ERP-systemet. Derefter skal dine medarbejdere blot fokusere på at berige månedsrapporten med kommentarer til tallene, årsagsforklaringer samt beskrivelser af forventningerne til den kommende periode. Når processen er færdig, vil den endelige månedsrapport blive distribueret til relevante modtagere i et PDF-dokument.

Få en demonstration af
månedsrapportering i VIS-softwaren

Book en demonstration og oplev hvordan VIS kan digitalisere dine finansielle processer og spare værdifulde ressourcer.

UNDGÅ MANGE VERSIONER AF EXCEL

- Ét værktøj til alle brugere

Erstat regneark med interaktive data - VIS Performance
VIS Performance - Eksperter i Business Performance

Guide til Intelligent Budgettering

Vi har samlet data-eksperternes bedste råd, anbefalinger og løsningsforslag til dine hyppigste udfordringer, når det kommer til virksomhedsbudgettering, samt hvordan Intelligent Budgettering løser disse udfordringer. 

Download vores gratis whitepaper og bliv klogere på hvordan din økonomiafdeling optimeres med Intelligent Budgettering.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top