Bruger I stadig regneark til budgettering?

Guide til smartere budgettering

Vi har samlet data-eksperternes bedste råd, anbefalinger og løsningsforslag til dine hyppigste udfordringer, når det kommer til virksomhedsbudgettering. Download guiden gratis via formularen længere nede på denne side.

Til dig, der arbejder professionelt med budgettering...

… hvad enten du er CFO, business controller, financial controller eller salgsansvarlig, har vi samlet vores bedste råd og gode eksempler fra danske virksomheder på, hvordan I kan starte på en frisk, og lægge jeres gamle budgetvaner bag jer. Det behøver ikke være en smertefuld proces at budgettere. Det kan gøres mere nemt og overskueligt.

Guiden, du kan downloade ved at udfylde formularen længere nede, giver bl.a. gode råd til at håndtere følgende udfordringer:

Erstat regneark med interaktive data - VIS Performance
Det er en udfordring,
at budgettet ligger i regneark

Man kan blive overrasket over, hvor mange virksomheder, der arbejder med store komplicerede budgetter i regneark. Excel er et fint værktøj, men det er ikke udviklet til at planlægge, budgettere, konsolidere og forecaste i store virksomheder.

Mange budgetversioner - VIS Performance
Det er svært at holde overblik
over de mange budgetversioner

I større virksomheder er der typisk mange bidragsydere til samme budget. Det ligger der faktisk en ret stor opgave i at administrere, som man hurtigt kan miste overblik over, og som potentielt kan være fyldt med fejl-faldgruber.

Valuta og budgettering - VIS Performance
Enheder og valuta:
Systemet taler ikke samme sprog som jer

Er I fødevarevirksomhed kan det være I budgetterer med antal solgte madkasser, men er I en blikkenslager er det måske i stedet antal meter zinkslange. Overraskende mange budgetteringssystemer kan ikke håndtere dette.

Få tilsendt vores:
"Guide til smartere virksomhedsbudgettering" ved at udfylde denne formular

Udfyld formularen, og du får automatisk tilsendt vores Guide til smartere budgettering.

Guiden henvender sig til dig, der arbejder professionelt med virksomhedsbudgettering – og som derfor ved, hvor smertefuld en budgetproces kan være, hvis man ikke gør det smart.

Relaterede kundecases

Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne

Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.

Se case
Johannes Fog - Performance Management - VIS Performance
Johannes Fog

Med VIS Performance kan Johannes Fog samle og ajourføre deres data ét sted, hvilket skaber konkurrencedygtighed i en fremadstormende branche.

Se case

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top