Business intelligence (BI)

VIS Business Intelligence løsning

VIS Business Intelligence samler og kombinerer data på tværs af datakilder, hvorefter dine data visualiseres i live dashboards og autogenererede rapporter.

Rapportering med få klik

VIS Business Intelligence er en Business Intelligence-løsning (BI), der samler og kombinerer dine data på tværs af kildesystemer, så selv de mest komplekse formler udregnes på ingen tid.

Med VIS Business Intelligence skræddersyes dashboards med dine vigtigste KPI’er, så de vigtigste data altid er lige ved hånden.

Udover live-data i dashboards, kan du med VIS Business Intelligence generere rapporter med få klik. Ved at lave skabeloner ud fra virksomhedens hyppigste rapporteringer, kan VIS Business Intelligence autogenerere rapporterne, så dine tilbagevendende rutineopgaver med rapportering og manuelle tastefejl bliver elimineret.

Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS. I VIS har vi mulighed for at lave analyser, som indeholder data fra flere kilder, hvilket giver et meget stærkere beslutningsgrundlag end hvad der tidligere har været muligt.

Kohberg - VIS Performance

Fordelene med VIS Business Intelligence

Danskudviklet software

VIS Business Intelligence har i mere end 30 år hjulpet danske virksomheder med at effektivisere rapportering og præsentere data. Vi sørger for at konfigurere den optimale Business Intelligence-løsning i samarbejde med dig – både i implementeringsfasen og den efterfølgende løbende opsætning af løsningen. 

Business Intelligence dashboard - VIS Performance
VIS Performance - Brugervenligt budgetteringssystem

Brugervenligt og intuitivt design

VIS Business Intelligence bygger på dine behov. Derfor er designet brugervenligt og intuitivt, og du har mulighed for selv at bygge dine egne dashboards og analyser, så I får mest muligt ud af løsningen. Du kan selv designe indholdet i dit dashboard og vælge, hvordan du vil have den relevante data præsenteret – for eksempel med landkort, speedometre, rapporter, tabeller eller krydstabuleringer. 

Fuldend digitaliseringsrejsen med CPM

Business Intelligence er første skridt i retningen mod en digitaliseret forretning med fokus på data. Med CPM får du, udover visualisering af data og effektiv rapportering, mulighed for at arbejde interaktivt med egne data, så du fremadrettet bl.a. kan budgettere og konsolidere direkte i VIS-softwaren.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top