Konsolidering

Strømlin konsolideringsprocessen på tværs af koncernen med automatisering. Få et transparent indblik i alle koncernens selskaber og rapportér hurtigere med VIS Performance.

Automatiseret konsolidering med VIS Performance

Med VIS Performance samles alle data på tværs af koncernens selskaber ét sted, hvorfra der opsættes regler for eliminering, interne posteringer, ejerandele og mere.

Derfra automatiseres konsolideringen, så dine ressourcer udelukkende bruges på analyse, frem for manuel dataindsamling og udarbejdelse.

Konsolidering i VIS Performance inkluderer bl.a.:

BI og CPM | VIS Performance

VIS konsoliderer alle selskaber kommercielt og finansielt, og det indbyggede budgetmodul gør opfølgning effektiv og to-the-point.

BI og CPM | VIS Performance

Højere datasikkerhed

Adskillige regnearksversioner der sendes frem og tilbage internt, er ikke alene en tidskrævende, og oftest fejlfyldt, administrationsproces, det medfører også lavere datasikkerhed. 

Med multi-bruger adgang kan flere medarbejdere tilgå budgetterne, uden at skulle fremsende regneark internt. Den avancerede brugerstyring gør, at du har fuld kontrol over hvilke medarbejdere der blot kan tilgå og analysere, hvem der kan rette og kommentere, samt hvem der har rettigheder til at godkende de endelige budgetter og årsregnskaber.

På den måde sikres en høj datasikkerhed med fuld sporbarhed over hvem der har foretaget hvilke ændringer og hvornår.

Konsolidering i VIS Performance

UNDGÅ ADSKILLIGE REGNEARKSVERSIONER

- Ét værktøj til alle brugere

Erstat regneark med interaktive data - VIS Performance
VIS Performance - Eksperter i Business Performance

Få en demonstration af
konsolidering i VIS Performance

Book en demonstration og oplev hvordan VIS Performance kan digitalisere dine finansielle processer og spare værdifulde ressourcer.

Sådan optimerer du dine finansielle processer

Vi har samlet data-eksperternes bedste råd, anbefalinger og løsningsforslag til dine hyppigste udfordringer, når det kommer til virksomhedsbudgettering, samt hvordan VIS Performance løser disse udfordringer. 

Download vores gratis whitepaper, og bliv klogere på hvordan dine finansielle processer optimeres med Intelligent Budgettering i VIS Performance.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top