FINANSIEL KONSOLIDERING

Hurtigere og mere præcis konsolidering
på tværs af koncernen

Simplificér kompleksiteten i konsolideringsprocessen

VIS forenkler kompleksiteten i konsolideringsprocessen ved at automatisere gentagne opgaver, synkronisere finansielle data i realtid og levere avancerede afstemningsværktøjer. VIS reducerer derfor risikoen for fejl, sparer værdifuld tid i økonomi og sikrer en mere præcis og effektiv finansiel konsolidering på tværs af hele koncernen.

VIS Finans

Centraliserede data på tværs af systemer og landegrænser

VIS kombinerer alle data på tværs af koncernens selskaber i ind- og udland, hvorfra der opsættes regler for eliminering, interne posteringer, ejerandele m.m. Med den automatiske valutaomregning, sikrer du ydermere en mere præcis rapportering på tværs af landegrænser.

Multi-bruger adgang og komplette revisionsspor

Med multi-bruger adgang kan flere medarbejdere på tværs af landegrænser arbejde med konsolideringen, uden brugen af adskillige regnearksversioner. Ydermere undgår du tastefejl og overskrivning af formler, da regnelogikken er fastlåst i softwaren.

Med den avancerede brugerstyring har du fuld kontrol over hvilke medarbejdere der kan tilgå og analysere, og hvem der kan rette, kommentere og godkende. Med komplette revisionsspor har du fuld sporbarhed over hvem der har foretaget ændringer og hvornår.

Autogenererede rapporter med få klik

Hidtil manuelle processer såsom indsamling af data, beregninger, elimineringer og valutaomregning, automatiseres med VIS-softwaren. Du sparer derfor værdifulde ressourcer, der i stedet kan bruges på at øge indtjeningen og minimere omkostninger.

Få adgang til alle nødvendige budgetter og data hurtigere, uanset om du foretrækker dashboards eller eksporterede rapporter. Med få klik kan du eksportere rapporter skræddersyet til lige netop jeres koncern, og undgå manuel udarbejdelse.

VIS2Go Cloud

VIS konsoliderer alle selskaber kommercielt og finansielt, og det indbyggede budgetmodul gør opfølgning effektiv og to-the-point.

Konsolidering i VIS-softwaren

Få en demonstration af
konsolidering i VIS-softwaren

Book en demonstration og oplev hvordan VIS kan digitalisere dine finansielle processer og spare værdifulde ressourcer.

VIS Finans

Sådan optimerer du dine finansielle processer

Vi har samlet data-eksperternes bedste råd, anbefalinger og løsningsforslag til dine hyppigste udfordringer, når det kommer til virksomhedsbudgettering, samt hvordan VIS-softwaren løser disse udfordringer. 

Download vores gratis whitepaper, og bliv klogere på hvordan dine finansielle processer optimeres med Intelligent Budgettering i VIS.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top