skræddersyede løsninger til din branche

Business Performance på tværs af brancher

Vi har mere end 25 års erfaring inden for Business Performance. Derfor er vi efterhånden blevet eksperter på hvilke udfordringer, der kan opstå i en lang række brancher, og vi kan nemt tilpasse vores fleksible VIS-løsning til at opfylde netop jeres behov. 

brancheløsninger Bygger på erfaring

Brancher

Business Performance-løsninger skal kunne noget forskelligt – alt efter branche. Vi sørger for, at jeres VIS-løsning bliver skræddersyet til jeres branchespecifikke behov. 

Kundecases

VIS-løsningen er et forretningskritisk værktøj for flere af vores mere end 120+ kunder i Danmark.

VIS som Forretningsunderstøttende værktøj
Geia Food

VIS understøtter en sund bundlinje. Bl.a. ved højfrekvente dataloads, der sikrer en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på afvigelser, og salget kan følges i detaljen. Helt fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjeningen på den enkelte vare pr. dag.

Læs mere
Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Med 700 aktive brugere fordelt i alle 19 selskaber på tværs af landegrænser, åbnes rapporter genereret i VIS gennemsnitligt 10.000 gange månedligt. VIS-løsningen bruges blandt andet til at undgå dobbelttransaktioner selskaberne imellem, samt til at styrke arbejdet med Sales & Operations Planning (S&OP).

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

Hos jem & fix har VIS-løsningen været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og med hvilke avancer. VIS bruges derfor både til at vurdere varer, sortiment, produktgrupper og meget mere.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga

VIS sikrer Contiga konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Contiga kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

VIS-løsningen er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

Med VIS Performance har BAUHAUS et stærkt værktøj, hvor de nemt og hurtigt kan lave nye budgetter og prognoser, når forudsætningerne ændrer sig. Det har blandt andet betydet, at budgetprocessens start kunne flyttes fra august til oktober, og det betyder, at der kan laves mere korrekte budgetter.

Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

“Alle involverede personer arbejder med de samme data, hvilket giver kvalitet og overblik. Det sparer tid ude i hvert enkelt led og betyder, at vi i stedet kan bruge tid på kunden og sætte fokus på salg.“
Scroll to Top