CASE

DST-CHEMICALS

VIS Performance er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST-Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.
STÆRK FAGLIGHED GØR BUSINESS PERFORMANCE-SYSTEMET UNIKT

Business Intelligence oprustning

Da DST-CHEMICALS A/S i Kolding I 2012 besluttede sig for at investere i en Business Intelligence-løsning til virksomheden, rettede de henvendelse til tre forskellige udbydere. Blandt dem VIS Performance A/S i Vejle.

”VIS Performance foreslog at demonstrere systemet med vores egne tal, og det gik de to andre bydere med til. Det forlængede selvfølgelig beslutningsprocessen, men fremgangsmåden giver et helt andet indtryk af løsningen, når det er vores egne, kendte data fra det virkelige liv, frem for ”demo data”, der jo altid ser flotte ud. I processen sendte VIS Performance en revisoruddannet konsulent, som udover at håndtere systemet kunne afstemme tallene i de rette sammenhænge, og den stærke faglighed var nok det allermest tungtvejende argument for at vælge VIS Performance som leverandør og samarbejdspartner. Det er det stadig i dag”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen, CFO i DST-CHEMICALS A/S.

En virksomhed i vækst

DST-CHEMICALS A/S har specialiseret sig i affedtning og overfladebehandling af metal-emner. Firmaets kunder forarbejder metal og i processen anvendes olie, der skal vaskes af. Virksomhedens hovedsæde ligger i Kolding, og globalt beskæftiger virksomheden 65 medarbejdere. Kunderne er spredt fra Kina til Mexico.

Virksomheden har været gennem stor vækst de seneste fem år, hvor medarbejderantallet er blevet fordoblet.

Udover filial i Indien, er DST-CHEMICALS A/S’ lokalt repræsenteret med et salgs- og serviceteam i Nord Amerika, Tyskland, Sverige, CEE-landene. På øvrige markeder sker repræsentationen via tæt samarbejde med lokale agenter og distributører.

"I processen sendte VIS Performance en revisoruddannet konsulent, som udover at håndtere systemet kunne afstemme tallene i de rette sammenhænge, og den stærke faglighed var nok det allermest tungtvejende argument for at vælge VIS Performance som leverandør og samarbejdspartner. Det er det stadig i dag."

DST-Chemicals - VIS Performance
VIS Performance - Softwarevirksomhed i Vejle med 28 års erfaring

VIS på tværs af afdelinger

Siden implementeringen af VIS Business Performance platformen, er brugen bredt ud i næsten alle firmaets afdelinger, og i samarbejde med VIS Performance A/S er softwaren gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra forskellige Microsoft programmer samt manuel indberetning.

Det er vigtigt for DST-CHEMICALS at sikre ensartet funktionalitet og kvaliteten af de indberettede data. ”Vi arbejder med at konti har én ejer, og dermed én ansvarlig for korrekte tal, og det fungerer fint”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

Brugervenlighed giver overblik

”I finans og bogholderiet henter vi selv nøgletal, mens sælgerne får vores assistance til at trække analyser og rapporter til deres aktuelle brug. Men systemet er brugervenligt og giver et hurtigt overblik”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

”Vi har løbende fokus på omsætning og toplinje og samler data fra en række forskellige kilder, bl.a. microsoft-programmer og manuelle indberetninger, så vi er ajour med omsætning og salg, og på baggrund af disse kan træffe alle nødvendige strategiske beslutninger”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

Tæt samarbejde væsentligt for succes med Business Intelligence implementering

”Jeg vil gerne fremhæve samarbejdet med VIS Performances konsulent, som væsentligt for vores succes med softwaren. Konsulenten er et kendt ansigt i virksomheden og gør en virkelig god indsats for at optimere vores brug af VIS og de underliggende datakilder, så vores BI-system leverer de nødvendige forudsætninger for gode og nøjagtige beslutninger”, fortæller Mogens Hørlück-Pedersen.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Guide til smartere budgettering

Vi har samlet data-eksperternes bedste råd, anbefalinger og løsningsforslag til dine hyppigste udfordringer, når det kommer til virksomhedsbudgettering. 

Download guiden gratis.

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Torben Clausen
Med VIS Finans er Torben Clausen gået fra at bruge 14 dage på budgettering til kun 2 dage.
Læs mere
DSHwood
DSHwood har med VIS Performance opnået en automatiseret budgetproces der har frigivet værdifulde ressourcer i økonomiafdelingen.
Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix
Hos jem & fix har VIS Performance været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og ...
Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Heidelberg Materials
VIS Performance sikrer Heidelberg Materials konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Heidelberg Materials kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.
Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne
Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.
Læs mere
Kohberg - data samlet ét sted - VIS Performance
Kohberg
Kohberg bruger VIS Performance på en række forskellige områder, hvor løsningen skaber transparens, et stort overblik og et godt fundament for evidensbaserede beslutninger.
Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top