vis transformerer data til viden

Intelligent Business Performance-software

VIS er en Business Performance-løsning, der skaber mere præcis budgettering, bedre samspil på tværs af værdikæden, effektiviserer processer, skaber agilitet og minimerer risici.

automatisering af finansielle processer

VIS kombinerer BI og CPM

VIS samler, kombinerer og analyserer data fra alle dine datakilder – og giver dig samtidig mulighed for at arbejde interaktivt med dine data direkte i løsningen.

VIS kan derfor både bruges til datavisualisering, dataanalyse, budgettering, konsolidering og forecasting – alt sammen i én og samme løsning.

BI og CPM
i én og samme løsning

Integration

VIS er platformsuafhængig og kan samle data fra alle jeres datakilder

Analyse

Dataanalyse for bedre forretnings- og ledelsesbeslutninger

Visualisering

Få overblikket og del din data på en præsentabel måde

VIS-løsningen - en kombination af BI og CPM - VIS Performance

Budgettering

Intelligent budgetteringsløsning, der understøtter alle budgetfaser

Forecasting

Finansiel forecasting ruster din virksomhed til fremtiden

Konsolidering

Få overordnet opgørelse over datterselskaber, og se koncernens samlede omkostninger

Brugertyper

Både VIS Performance (on-premises) og VIS2Go Cloud (cloud) har 2 brugertyper, alt efter om brugeren har behov for at arbejde interaktivt med data, eller blot har behov for at kunne tilgå data.

Du kan selv fordele brugertyperne i organisationen, alt efter hvad der matcher jeres behov.

VIS Performance

Performance-bruger

Med en VIS Performance-bruger får du både BI- og CPM-rettigheder:

Business-bruger

Med en VIS Business-bruger får du BI-rettigheder:

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform

VIS2Go Cloud

Writer – Cloud

Med en VIS2Go Cloud Writer-bruger får du både BI- og CPM-rettigheder i skyen

Viewer – Cloud

Med en VIS2Go Cloud Viewer-bruger får du BI-rettigheder i skyen:

Avanceret rettighedsstyring

Med avanceret rettighedsstyring kan du nemt kontrollere hvem der har adgang til hvilke data, samt hvilke rettigheder den enkelte medarbejder har til at kunne foretage ændringer. Du opnår derved en højere datasikkerhed, da du har fuld kontrol over virksomhedens data.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Øg sammenhængskraften med CPM

Ved at samle data på tværs af virksomhedens kildesystemer ét sted, hvor medarbejdere fra den enkelte afdeling kan tilgå og tilføje nye data, skabes en sammenhængskraft og en transparens, der styrker virksomhedens samlede performance. 

Særligt i processen med Sales & Operations Planning (S&OP), er CPM et stærkt værktøj til at strømline processen og styrke samspillet.

data warehouse

Vi bygger grundstenen

Vi bygger oftest et Data Warehouse i forbindelse med implementeringen af VIS for at gøre data tilgængelige og operationelle i forhold til vores kunders ønsker.

Et Data Warehouse strukturerer data ud fra forretningens behov og gør det lettere og hurtigere at hente og sammenholde data fra forskellige kilder, og dermed får kunden hurtigere overblik og beslutningsgrundlag i det daglige flow.

tilpasset til jeres behov

Ekspertisen in house

Vores dygtige konsulenter har ekspertisen til at samle data fra selv de mest fragmenterede datamiljøer, hvor data skal kombineres og samles i alt fra Excel, salg, ERP- og produktionssystemer til finans – og hvad der ellers måtte være. Derfor har vi de perfekte forudsætninger til at tilpasse løsningen til netop jeres virksomheds behov. 

Data fra vidt forskellige datakilder er som udgangspunkt ikke kompatible med hinanden og kan derfor ikke kombineres på tværs. Derfor ’renser’ og formaterer vi jeres data, så den kan samles uafhængigt af det dataformat, som den måtte have fra sin datakilde. Dette giver en forbedret performance og agilitet i dataen, når der skal laves udtræk fra data warehouset.

Scroll to Top