indsigt i data skaber værdi for virksomheder

Intelligent Business Performance-software

VIS er en Business Performance-løsning, der både kan visualisere din virksomheds data, og samtidig giver dig mulighed for at arbejde interaktivt med data (fx brugbart ved budgettering og forecasting). Alt sammen i én og samme løsning.

Vores ydelser

VIS bygger bro mellem BI og CPM: Understøtter hele budgetteringsprocessen

VIS samler, kombinerer og analyserer data fra mange forskellige datakilder – og giver dig samtidig mulighed for at arbejde interaktivt med din data direkte i løsningen. Som en af de få på markedet, forbinder VIS typiske Business Intelligence-funktioner med typiske Corporate Performance Management-funktioner. I kan nemlig både bruge VIS til datavisualisering, dataanalyse, budgettering, konsolidering og forecasting – alt sammen i én og samme løsning.

Herunder kan du læse mere om de forskellige elementer i VIS-løsningen:

BI og CPM i én og samme løsning

Der er mange udbydere på markedet, når det kommer til BI-løsninger (datavisualisering). Der er også en håndfuld, der mestrer CPM (hvor du får mulighed for at arbejde interaktivt med data).

Vi samler det bedste fra begge verdener med VIS Business Performance.

Integration

VIS er platformsuafhængig og kan samle data fra alle jeres datakilder

Analyse

Dataanalyse for bedre forretnings- og ledelsesbeslutninger

Visualisering

Få overblikket og del din data på en præsentabel måde

VIS-løsningen - en kombination af BI og CPM - VIS Performance

Budgettering

Intelligent budgetteringsløsning, der understøtter alle budgetfaser

Forecasting

Finansiel forecasting ruster din virksomhed til fremtiden

Konsolidering

Få overordnet opgørelse over datterselskaber, og se koncernens samlede omkostninger

Erstat regneark med interaktive regneark - VIS Performance

Erstat regneark med topmoderne teknologi, der har brugerstyring

VIS erstatter alle de regneark som traditionelt benyttes i en budgetterings- og forecast-proces. Samtidig understøtter VIS hele virksomhedens analyse og opfølgningsbehov. VIS samler dermed al data og alle brugere i én brugervenlig og avanceret løsning.

Det sparer vores kunder for meget tid og eliminerer rigtig mange fejl. Noget, der er med til at øge virksomhedens indtjeningsevne.

Det er op til den enkelte virksomhed at vælge, hvorvidt man ønsker at udelukkende at anvende BI-delen eller have adgang til fuld BI- og CPM-funktionalitet – det er udelukkende et spørgsmål om brugerrettigheder.

2 slags brugertyper

Vi har to slags brugertyper: VIS Business & VIS Performance. Du kan selv vælge den løsning, der matcher din virksomheds behov bedst.

Business

Du kan se virksomhedens historiske data i VIS via din VIS Business-bruger

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform

Performance

Du kan selvfølgelig se virksomhedens historiske data, men med en VIS Performance-bruger kan du også budgettere, forecaste og konsolidere via en write back-funktion i VIS

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Branchens bedste service

Det skal være så nemt og hurtigt for dig som muligt at få implementeret en løsning fra VIS Performance. På den måde vil din virksomhed hurtigere mærke forskellen og opleve gevinsterne ved løsningen. Vi lægger stor vægt på, at du hos os altid får en kompetent og effektiv service. 

Som kunde hos VIS Performance får du tildelt en personlig konsulent med en solid faglig baggrund og ekspertise, der sammen med sit team sørger for, at hele implementeringen bliver vellykket fra start til slut – og som også tager sig af al den fremtidige tilretning af din løsning.

Konsulenter inden for BI og CPM - VIS Performance

Vi skaber performance med data warehouse

VIS Performance sikrer, at data warehouse er tilpasset jeres behov. Vi har igennem mere end 25 år specialiseret os i at udarbejde data warehouse-løsninger til Business Performance-analyser. Vi har mulighed for at samle data på tværs af mange forskellige datakilder ét sted, uafhængigt af om det er HR-, finans-, salg-, produktion- eller løndata det drejer sig om. Herudover er vi platform-uafhængige, hvilket vil sige at vi understøtter både kommercielle og open source databaser.

Med et data warehouse fra VIS Performance får I det gyldne overblik over jeres data med fuld transparens og sporbarhed, hvilket gør det nemt at afstemme data samt at få skabt et optimalt grundlag for jeres analyser.

data warehouse

Saml alt virksomhedens data ét sted

Vi bygger oftest et data warehouse i forbindelse med implementeringen af VIS for at gøre data tilgængelige og operationelle i forhold til vores kunders ønsker.

Et data warehouse strukturerer data ud fra forretningens behov og gør det lettere og hurtigere at hente og sammenholde data fra forskellige kilder, og dermed får kunden hurtigere overblik og beslutningsgrundlag i det daglige flow.

tilpasset til jeres behov

Ekspertisen in house

Vores dygtige konsulenter har ekspertisen til at samle data fra selv de mest fragmenterede datamiljøer, hvor data skal kombineres og samles i alt fra Excel, salg, ERP- og produktionssystemer til finans – og hvad der ellers måtte være. Derfor har vi de perfekte forudsætninger til at tilpasse løsningen til netop jeres virksomheds behov. 

Data fra vidt forskellige datakilder er som udgangspunkt ikke kompatible med hinanden og kan derfor ikke kombineres på tværs. Derfor ’renser’ og formaterer vi jeres data, så den kan samles uafhængigt af det dataformat, som den måtte have fra sin datakilde. Dette giver en forbedret performance og agilitet i dataen, når der skal laves udtræk fra data warehouset.

Scroll til toppen