Forecasting

Skab præcise forecasts hurtigere med VIS-softwaren.

Styrk beslutningsgrundlaget med præcise forecasts

At kunne udarbejde præcise og valide forecasts der kan bruges som beslutningsgrundlag, kræves store mængder data. Udarbejdelse af forecasts i regneark kan derfor være en ressourcekrævende proces, da de mange data hurtigt forældes og derfor konstant skal opdateres manuelt.

Med VIS-softwaren automatiseres dine forecasts, så du altid har de nyeste data og prognoser opdateret. VIS understøtter forecasts inden for alle forretningsområder, heriblandt, salgsforecasts, økonomiske forecasts, likviditetsforecasts, indkøbsforecast og produktionsforecasts.

Med forecasting i VIS-softwaren får du bl.a.:

BI og CPM | VIS Performance

VIS-softwaren er med til at drive vores virksomhed - det er med til at give os de data, vi skal bruge for at træffe de rigtige beslutninger. Vi bruger bl.a. VIS til den daglige, ugentlige og månedlige styring samt til at lave prognoser og budgetter. Derudover bruges VIS også til rapportering, daglig opfølgning på vareniveau, på butikker - på alt. VIS er et vigtigt redskab i hverdagen.

Vær et skridt foran markedet med rullende forecasts

Rullende forecasts kan være fordelagtigt for mange virksomheder, men er særligt oplagt i brancher med skiftende markedsforhold. Rullende forecasts har en højere frekvens af dataindsamling, så du hele tiden er opdateret med de nyeste data. På den måde kan du hurtigere reagere på faktorer der påvirker din drift eller indtjening. 

Forecasting med VIS Performance

Bliv klogere på fremtiden

For nogle virksomheder er historiske data ikke nødvendigvis en indikator for fremtiden. Særligt i krisetider hvor markedet er omskifteligt og usikkert, er trend-baseret forecasting ikke fyldestgørende planlægningen.

Med scenarieplanlægning simuleres konsekvenserne af potentielle fremtids scenarier. Med VIS-softwaren kan du simulere effekterne af interne såvel som eksterne markedsforhold, og dermed lave en plan for hvordan virksomheden skal agere hvis scenariet bliver en realitet.

Bliv klogere på hvordan din virksomhed bliver omstillingsparat med scenarieplanlægning i vores gratis guide.

UNDGÅ ADSKILLIGE REGNEARKSVERSIONER

- Ét værktøj til alle brugere

Erstat regneark med interaktive data - VIS Performance
VIS Performance - Eksperter i Business Performance

Få en demonstration af
forecasting i VIS-softwaren

Book en demonstration og oplev hvordan VIS-softwaren kan automatisere dine forecasts.

Sådan optimerer du dine finansielle processer

Vi har samlet data-eksperternes bedste råd, anbefalinger og løsningsforslag til dine hyppigste udfordringer, når det kommer til virksomhedsbudgettering, samt hvordan VIS Performance løser disse udfordringer. 

Download vores gratis whitepaper, og bliv klogere på hvordan dine finansielle processer optimeres med Intelligent Budgettering i VIS-softwaren.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top