Vi vil skabe branchens bedste arbejdsplads

VIS Performance som arbejdsplads

En del af noget større

Vi holder til i Danmarks digitale fyrtårn, AI Innovation House. Et inspirerende miljø med attraktiv frokostordning, sociale arrangementer, adgang til fitness og mulighed for en række medarbejderservices såsom massage, tøjrens m.m.

Vi er derfor en mindre virksomhed, som er en del af noget større.

"Et spændende felt mellem IT og økonomi"
Hos VIS Performance får man en bred berøringsflade, hvilket sætter krav til ens viden inden for både kodning og økonomi.

Man får derfor en stejl læringskurve fra start, uanset baggrund. Som konsulent er det motiverende at kunne bidrage direkte til kundernes indtjening, samt give dem et bedre beslutningsgrundlag, på baggrund af dybere indsigt i egne data.

Christian Jerner Tofte, Seniorkonsulent VIS Performance
"Her kan du udleve dine faglige drømme"
VIS Performance er en mindre virksomhed med høj faglighed, venlighed og imødekommenhed. Alle gør en stor indsats for at skabe hygge på arbejdspladsen, med godt socialt samvær.

Her kan du udleve dine faglige drømme, både inden for IT og forretningsforståelse. Mangler du lidt erfaring på det ene af områderne, hjælper dine kompetente kolleger dig igennem interne uddannelsesforløb.

Søren C. T. Ravn, Seniorkonsulent VIS Performance
"Udvikling gennem sparring"
Arbejdskulturen, det åbne kontormiljø og kompetente kolleger gør, at jeg har rig mulighed for sparring og gode råd, til de eventuelle problemstillinger jeg står overfor i jobbet.

Uanset hvor ofte, eller hvor basale eller komplicerede spørgsmål jeg har, mødes jeg altid med et smil, og kollegerne tager sig den nødvendige tid til, ikke kun at afhjælpe problemet, men også at forklare løsningen og fremgangsmåden, så jeg løbende udvikler mig og bliver endnu klogere.

Frederik Andersen, Konsulent VIS Performance
Previous slide
Next slide

VIS-kulturen

Hos os er der højt til loftet og plads til alle. Uformelt miljø, høje ambitioner og fleksibilitet er nøgleordene for os som arbejdsplads.

Hos os er hjemmearbejde, fleksible arbejdstider og frihed under ansvar en naturlig del af hverdagen.

9.1

Anbefalet arbejdsplads

På en skala fra 1-10 svarede vores medarbejdere i gennemsnit 9.1 i forhold til hvorvidt de ville anbefale andre at arbejde hos os. Det giver en ENPS-score på +67.

9.2

Frihed under ansvar

På en skala fra 1-10 svarede vores medarbejdere i gennemsnit 9.2 i forhold til hvor høj en grad de føler frihed under ansvar i deres arbejde.

9.2

Fleksibilitet i arbejdstider

På en skala fra 1-10 svarede vores medarbejdere i gennemsnit 9.2 i forhold til graden af fleksibilitet i arbejdstider.

Vores værdisæt

Bliv en del af Team VIS

Vi er altid interesserede i at høre fra talentfulde kandidater.

Hvis ikke der er en stilling ledig her på siden, som passer perfekt til din profil, så må du endelig ikke tøve med at sende os en uopfordret ansøgning:

job@vis-performance.dk

Hold dig opdateret

VIS Performance er i fuld vækst og søger derfor løbende talentfulde konsulenter. 
Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret når der er ledige stillinger.

Scroll to Top