Kom med på en vækstrejse i tech-branchen

Christian Jerner Tofte - VIS Performance

Et spændende felt mellem IT og økonomi

Hos VIS Performance får man en bred berøringsflade fra start, hvilket sætter krav til ens viden inden for både kodning og økonomi. Man får derfor en stejl læringskurve fra start, uanset baggrund.

Som konsulent er det motiverende at kunne bidrage direkte til kundernes indtjening, samt give dem et bedre beslutningsgrundlag, på baggrund af dybere indsigt i egne data.

Christian Jerner Tofte, Konsulent

Tidligere Financial Controller

VIS-kulturen

Vi holder til i Danmarks digitale fyrtårn, AI Innovation House. Et inspirerende miljø med attraktiv frokostordning, en række medarbejder services samt sociale arrangementer for husets beboere. Vi er derfor en mindre virksomhed, som er en del af noget større.

Hos os er der højt til loftet og plads til alle. Uformelt miljø, høje ambitioner og fleksibilitet er nøgleordene for os som arbejdsplads. Hos os er hjemmearbejde, fleksible arbejdstider og frihed under ansvar en naturlig del af hverdagen.

Her kan du udleve dine faglige drømme inden for både IT og forretningsforståelse

VIS Performance er en mindre virksomhed med høj faglighed, venlighed og imødekommenhed. Alle gør en stor indsats for at skabe hygge på arbejdspladsen, med godt socialt samvær. 

Her kan du udleve dine faglige drømme, både inden for IT og forretningsforståelse. Mangler du lidt erfaring på det ene af områderne, hjælper dine kompetente kolleger dig gennem interne uddannelsesforløb.

Søren C. T. Ravn, Seniorkonsulent

+25 års erfaring med BI

Software af højeste kvalitet

Vores egenudviklede software, VIS (Visual Information Solution), er nøgleproduktet i vores virksomhed. VIS er en kombination af BI og CPM, der samler budgettering, forecasting og datavisualisering i ét og samme værktøj. 

For mange af vores 120+ danske kunder, er VIS i dag et uundværligt og forretningskritisk værktøj.

Udvikling gennem sparring med erfarne konsulenter

Arbejdskulturen, det åbne kontormiljø og kompetente kolleger gør, at jeg har rig mulighed for sparring og gode råd, til de eventuelle problemstillinger jeg står overfor i jobbet.

Uanset hvor ofte, eller hvor basale eller komplicerede sprøgsmål jeg har, mødes jeg altid med et smil, og kollegerne tager sig den nødvendige tid til, ikke kun at afhjælpe problemet, men også at forklare løsningen og fremgangsmåden, så jeg løbende udvikler mig og bliver endnu klogere.

Frederik Andersen, Juniorkonsulent

Nyuddannet fra ITKO

Ledige stillinger

Er du ny i tech-branchen, skal du ikke holde dig tilbage med at søge job hos os. Så længe du har de økonomiske kompetencer på plads, skal vores erfarne og kompetente konsulenter nok lære dig det tekniske.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@vis-performance.dk, hvis ikke der er en ledig stilling, der matcher dig og dine kompetencer.

Scroll to Top