Til dig, der arbejder med Produktion

Overblik over de mange data fra produktionssystemet kan sætte fokus på problem- og indsatsområder. Mangfoldiggørelse af produktionsdata kan skabe loyalitet og engagement hos den enkelte medarbejder. VIS kan være med til at flytte grænser på dette område. Via dataforbindelse kan aktuelle og historiske data fra produktionsmiljøet hentes og analyseres i VIS, og via internet/intranet kan disse analyser desuden præsenteres for et bredere publikum.

VIS UNDERSTØTTER DINE ARBEJDSOPGAVER

Arbejder du med produktion? Så kan VIS være det rette forretningsunderstøttende værktøj til dig! VIS kan hjælpe med at skabe overblik over jeres data fra produktionssystemet. Opdel eksempelvis ordrebeholdningen i produktområder, bliv klogere på problem og indsatsområder og vær på forkant med løbende kapacitetsanalyser. 

Ordrebeholdning

Er virksomhedens ordrebeholdning tilfredsstillende? Hvad er ordreindgangen, og hvordan ligger det i forhold til budgettet? VIS gør det muligt at få ordrebeholdningen opdelt i de forskellige produktområder eller -grupper. Se det eventuelt helt ned på vareniveau – via drill-down kan ordrebeholdningen nemlig specificeres til det ønskede niveau. Du har også mulighed for at bevæge dig helt ned på de enkelte produktionsordrer; er der store ordrer, der kræver ekstraindsats af produktionsafdelinger, planlægningen eller af indkøbsafdelingen?

Effektivitet

Mål de enkelte afdelingers effektivitet; er det tilfredsstillende, og lever det op til budgettet? Kan lønomkostningerne holdes, eller skal budgettet revideres? Brug VIS’ hitliste over afdelingernes effektivitet som motivationsfremmende faktor, og vis også deres historiske udvikling – sammenhold eventuelt med forventninger og budgettet. Vis sygefravær, lønomkostninger og eventuelt vikartimer som indextal i henhold til det budgetterede.

Kapacitetsanalyse

Lav analyser på, hvor i produktionen der er aktuelle kapacitetsproblemer, vær på forkant med fremtidige kapacitetsproblemer og omstrukturér medarbejderstaben i tide, således at forsinkelser undgås. Opsaml historiske data og foretag kapacitetsudjævning over tid. Få vist den aktuelle kapacitetsbelastning, eventuelt vurderet ud fra antal åbne ordrer vist på et specifikt fabrikslayout, der fremmer genkendeligheden og dermed overblikket blandt medarbejderstaben.

Relaterede kundecases:

DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

VIS Performance er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST-Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.

Læs mere

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top