(afholdt) Virtual Hangout: Dyk ned i Canvas Design

Nyt koncept udviklet eksklusivt til VIS-kunder

Kom med til en
"Virtual Hangout"-session

Vi er glade for at kunne præsentere dig for et nyt format, udviklet eksklusivt til VIS-kunder.

Vores Virtual Hangout-sessioner gør det muligt for dig og dine kolleger at få dybere indsigt i, hvordan I får optimal udnyttelse af VIS-softwaren.

Der er planlagt 4 Virtual Hangout-sessioner i 2024. I vores første session, vil vi dykke ned i Canvas Design.

Hvad er et Virtual Hangout?

Vores Virtual Hangout-sessioner er gratis og afholdes online af vores erfarne konsulenter via Teams á ca. 1,5 times varighed. 

Konsulenterne vil udforske forskellige emner, herunder nye teknologier, designs og specifikke funktionaliteter i VIS-softwaren. Alle Virtual Hangout-sessioner afsluttes med en Q&A-session.

FØRSTE VIRTUAL HANGOUT

Dyk ned i
Canvas Design

Dato: 22. marts
Tid: kl. 09.30 – 11.00
Emne: Canvas Design

I vores første Virtual Hangout-session, vil vores dygtige konsulent, Kasper Thing, guide dig igennem oprettelsen og opbygningen af et Canvas, forklare betydningen af de forskellige elementer i Canvas Designeren, samt give en detaljeret gennemgang af forskellige typer af tiles, herunder bl.a. grafer, cards, knapper, filtre og menuer. Efter gennemgangen, afsluttes mødet med en Q&A-session.

Sessionen er for dig der ønsker at lære mere om de mange muligheder og elementer der findes i Canvas Designeren, for derefter at kunne bygge endnu bedre rapporter i VIS-softwaren.  Efter sessionen vil du være i stand til at bygge dit eget første canvas og sætte i drift.

Sessionen er både tilegnet nye og erfarne brugere, så for at alle kan være med, vil de mere erfarne brugere opleve en gennemgang af funktionalitet, de måske allerede kender til. Dog er der fokus på, at både nye og erfarne brugere skal få ny viden med fra sessionen.

Kasper Thing

Consultant

Kasper Thing har mere end 10 års erfaring med Performance-analyse og Business Intelligence. Kasper ser frem til at bruge sin erfaring til at inspirere dig til at bygge bedre dashboards i VIS.

AFHOLDT

Lukket for tilmelding

PROGRAM

Datoer for kommende Virtual Hangouts

Vi har planlagt yderligere 3 Virtual Hangouts i 2024:

24. maj: Månedsrapportering
26. september: DDCubes – Data, opbygning og formler
22. november: VIS tips og tricks

Ønsker til emner?

Konceptet er udviklet for at inspirere dig og vores andre kunder til optimal anvendelse af VIS, så du er altid mere end velkommen til at sende os dine forslag til kommende emner.

Scroll to Top