CASE

Kohberg

Kohberg bruger VIS Performance på en række forskellige områder, hvor løsningen skaber transparens, et stort overblik og et godt fundament for evidensbaserede beslutninger.

Data samlet ét sted: Favner alt fra POS-data til costing

Kohberg er det største danskejede bageri med tre bagerier og 550 ansatte, der hver dag sørger for, at der kommer friskt brød ud til butikkerne, og her støtter VIS. I samarbejde med VIS Performance har Kohberg fået bygget en kompleks Business Performance-platform, som favner alt fra costing til salg, POS-data og planlægning.

”Vi bruger vores VIS Business Performance-platform til ledelsesbeslutninger, hvor det anvendte datagrundlag er samlet i VIS,” siger Laurids Jensen, Business Controller i Kohberg. Tidligere brugte Kohberg et andet værktøj til at indsamle og analysere deres Point-of-Sale (POS) data, men har nu valgt at skifte til VIS for at få større data integration og tilgængelighed.

”Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS. I VIS har vi mulighed for at lave analyser, som indeholder data fra flere kilder, hvilket giver et meget stærkere beslutningsgrundlag end hvad der tidligere har været muligt,” beskriver Laurids Jensen.

Business Intelligence dashboard - VIS Performance

Indblik om performance på tværs af virksomheden: Salg ind og ud af samme software

Kohberg har fået en højere grad af transparens på tværs af virksomheden ved at have salg ind og ud i samme software. Samtidig har de med VIS fået muligheden for at udvikle rapporter in-house og sammenkæde Master Data fra M3 med VIS, så de på sigt kan få M3-salgstransaktionerne konsolideret med deres POS-data i VIS.

”VIS brugergrænsefladen er i forvejen kendt i det meste af Kohberg-organisationen og med VIS har vi i højere grad indflydelse på tempo og retning af udviklingen end tidligere,” beskriver Finn Hansen, som er Business Development Manager hos Kohberg.

Tidsbesparende løsning, der bruges som ledelsesværktøj

Ifølge Kohberg giver VIS et overskueligt og letforståeligt indblik i de mange data, så de får et solidt fundament til at tage evidensbaserede beslutninger – for med god indsigt i dataene træffer man bedre valg, som kan bruges på ledelsesniveau.

Arbejde interaktivt med data - VIS Performance

"Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS."

Kohberg - VIS Performance

Kohberg fik aflivet regnearkene

Tidligere skulle Kohberg holde styr på et stort antal forskellige regneark, når budgetterne skulle udarbejdes. Med VIS kan budgetterne nu i stedet laves direkte i budgetmodulet. Det sparer dem meget tid, og særligt salgsafdelingen kan hurtigt få overblikket, samtidig med at de kan gå helt ned i de små detaljer.

Det, at Kohbergs POS-data er tilgængelig i VIS, har altså ikke bare bidraget til at få samlet det store billede. Det har også givet mere indsigt og en større detaljeringsgrad, når der skal lægges budgetter.

Kohberg - data samlet ét sted - VIS Performance
Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede Kohberg

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Fødevareproduktion: 10 tips til at optimere forretningen gennem data

Vi har samlet en række gode råd, der dækker over både opsamling af POS-data og nyeste salgsdata på farten til disponering og financial planning. Alt sammen vigtige fokuspunkter, hvis I skal sikre en god performance.

Rådene baserer sig på mere end 28 års brancheerfaring.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Torben Clausen
Med VIS Finans er Torben Clausen gået fra at bruge 14 dage på budgettering til kun 2 dage.
Læs mere
DSHwood
DSHwood har med VIS Performance opnået en automatiseret budgetproces der har frigivet værdifulde ressourcer i økonomiafdelingen.
Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix
Hos jem & fix har VIS Performance været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og ...
Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Heidelberg Materials
VIS Performance sikrer Heidelberg Materials konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Heidelberg Materials kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.
Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS
VIS Performance er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST-Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt ...
Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne
Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.
Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top