CASE

Kohberg

Kohberg bruger VIS på en række forskellige områder, hvor løsningen skaber transparens, et stort overblik og et godt fundament for evidensbaserede beslutninger.

Data samlet ét sted: Favner alt fra POS-data til costing

Kohberg er det største danskejede bageri med tre bagerier og 550 ansatte, der hver dag sørger for, at der kommer friskt brød ud til butikkerne, og her støtter VIS. I samarbejde med VIS Performance har Kohberg fået bygget en kompleks Business Performance-platform, som favner alt fra costing til salg, POS-data og planlægning.

”Vi bruger vores VIS Business Performance-platform til ledelsesbeslutninger, hvor det anvendte datagrundlag er samlet i VIS,” siger Laurids Jensen, Business Controller i Kohberg. Tidligere brugte Kohberg et andet værktøj til at indsamle og analysere deres Point-of-Sale (POS) data, men har nu valgt at skifte til VIS for at få større data integration og tilgængelighed.

”Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS. I VIS har vi mulighed for at lave analyser, som indeholder data fra flere kilder, hvilket giver et meget stærkere beslutningsgrundlag end hvad der tidligere har været muligt,” beskriver Laurids Jensen.

Business Intelligence dashboard - VIS Performance

Indblik om performance på tværs af virksomheden: Salg ind og ud af samme software

Kohberg har fået en højere grad af transparens på tværs af virksomheden ved at have salg ind og ud i samme software. Samtidig har de med VIS fået muligheden for at udvikle rapporter in-house og sammenkæde Master Data fra M3 med VIS, så de på sigt kan få M3-salgstransaktionerne konsolideret med deres POS-data i VIS.

”VIS brugergrænsefladen er i forvejen kendt i det meste af Kohberg-organisationen og med VIS har vi i højere grad indflydelse på tempo og retning af udviklingen end tidligere,” beskriver Finn Hansen, som er Business Development Manager hos Kohberg.

Tidsbesparende løsning, der bruges som ledelsesværktøj

Ifølge Kohberg giver VIS et overskueligt og letforståeligt indblik i de mange data, så de får et solidt fundament til at tage evidensbaserede beslutninger – for med god indsigt i dataene træffer man bedre valg, som kan bruges på ledelsesniveau.

Arbejde interaktivt med data - VIS Performance

"Vi ville gerne have samlet vores data ét sted, så de informationer vi har, kan mappes op mod vores eget salg. Det kan vi med VIS."

Laurids Jensen, Business Controller
Kohberg - VIS Performance

Kohberg fik aflivet regnearkene

Tidligere skulle Kohberg holde styr på et stort antal forskellige regneark, når budgetterne skulle udarbejdes. Med VIS kan budgetterne nu i stedet laves direkte i budgetmodulet. Det sparer dem meget tid, og særligt salgsafdelingen kan hurtigt få overblikket, samtidig med at de kan gå helt ned i de små detaljer.

Det, at Kohbergs POS-data er tilgængelig i VIS, har altså ikke bare bidraget til at få samlet det store billede. Det har også givet mere indsigt og en større detaljeringsgrad, når der skal lægges budgetter.

Kohberg - data samlet ét sted - VIS Performance
Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede Kohberg

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Fødevareproduktion: 10 tips til at optimere forretningen gennem data

Vi har samlet en række gode råd, der dækker over både opsamling af POS-data og nyeste salgsdata på farten til disponering og financial planning. Alt sammen vigtige fokuspunkter, hvis I skal sikre en god performance.

Rådene baserer sig på mere end 28 års brancheerfaring.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

VIS som Forretningsunderstøttende værktøj
Geia Food

Med live-data i VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 21 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga: VIS sikrer konkurrencedygtig tilbudsgivning

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres konsulent hos VIS Performance som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

VIS Performance har gjort det muligt for Bauhaus at flytte budgetprocessens start fra august til oktober grundet den markant mindre mængde arbejde.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll til toppen