vis er meget mere end blot dashboarding

VIS Performance

VIS Performance gør det muligt for dig at arbejde interaktivt med din data, så du fx kan lave budgettering, forecasting og konsolidering – og BI – i én og samme løsning. Det er der ikke mange andre løsninger, der kan.

Let, sikkert og effektivt: Erstat regneark med en intelligent budgetteringsløsning

Med VIS Performance får du en intelligent Corporate Performance Management- og budgetteringsløsning, der understøtter alle virksomhedens budgetfaser på en let, sikker og effektiv måde.

VIS Performance er designet til at erstatte eksisterende regnearksløsninger og de udfordringer, der er forbundet med disse, samtidig med at den kendte regnearksfunktionalitet bevares.

Business Intelligence dashboard - VIS Performance

Sådan fungerer det

Vi har selv udviklet VIS, og vi kender derfor softwaren ud og ind. Det betyder, at vi kan konfigurere den optimale Corporate Performance Management-løsning i samarbejde med dig – både i implementeringsfasen og den efterfølgende løbende opsætning af løsningen. VIS Performance integrerer direkte op mod Office-produkterne, og løsningen kan integreres med alle gængse ERP-systemer og -databaser. Vi understøtter endda også Open Source. På den måde bliver det nemt at gøre VIS Performance til en del af hverdagen i virksomheden.

De enkelte budgetfaser opdeles i VIS Performance via budgetversioner, hvilket gør det særdeles let for dig at følge ændringerne i takt med, at budgettet udarbejdes. Gennemsigtigheden fremhæves yderligere, idet alle ændringer automatisk gemmes som en bogføring – på samme måde som i et økonomisystem.

Du undgår desuden, at der sker fejl, da samtlige budgetdata altid er opdaterede med de seneste korrektioner, fordi alle involverede personer arbejder med de samme data gennem hele budgetteringsprocessen.

2 slags brugertyper

Vi har to slags brugertyper: VIS Business & VIS Performance. Du kan selv vælge den løsning, der matcher din virksomheds behov bedst.

Business

Du kan se virksomhedens historiske data i VIS via din VIS Business-bruger

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform

Performance

Du kan selvfølgelig se virksomhedens historiske data, men med en VIS Performance-bruger kan du også budgettere, forecaste og konsolidere via en write back-funktion i VIS

VIS Business - VIS Performance

Fordelene - kort og godt

  • Budgetregistrering med mulighed for styring af ubegrænset antal budgetversioner
  • Fuld journalisering/sporbarhed af alle ændringer i budgettet
  • Valutastyring med dynamisk skift mellem de enkelte valutaer
  • Konsolidering og eliminering
  • Spærring af data, f.eks. perioder, budgetversion eller enkelte konti
  • Konsekvenssimulering
  • Hierarkisk opbygning af dimensioner for overskuelig præsentation
  • Arbejder direkte op mod eksisterende data, hvilket muliggør online opfølgning
  • Investeringsbudget med integration til det egentlige budget
  • Avanceret rettighedsstyring

Overskueligheden i centrum

VIS Performance er nemt at bruge for alle. For eksempel kan du
definere individuelle registreringsskemaer. For hver enkelt skema fastlægges, hvilke konti der skal vises, og hvilke andre dimensioner formularen skal indeholde (eksempelvis land, afdeling eller varegruppe).

Disse dimensioner er hierarkisk opbyggede for at sikre den bedste og mest overskuelige præsentation. Derudover kan du, via en valutakurstabel, omregne alle budgetposter dynamisk til oprindelig valuta, hvilket blandt andet gør en konsekvenssimulering af et kursudsving til en helt simpel øvelse.

Om du lægger driftbudget eller likviditetsbudget – eller noget helt tredje – er VIS Performance derfor din ideele samarbejdspartner.

Overskuelig data analyse - VIS Performance
Eliminering i VIS-løsningen - VIS Performance

Konsolidering, eliminering og et hav af andre muligheder

Ud over selve budgetteringen åbner VIS Performance også op for en lang række andre muligheder – blandt andet kan du i løsningen håndtere konsolidering og eliminering mellem selskaber. Derudover kan VIS Performance også anvendes til bemandingsplanlægning, projektkalkulation, tidsregistrering, tilbudskalkulation og meget mere, da du har mange af de samme funktioner som i et regneark, men samtidig løses problematikkerne omkring versionsstyring, ødelagte formler, konsolidering af flere regneark og så videre.

Udvikling baseret på erfaringer

VIS Performance  er udviklet på baggrund af mange års erfaringer med kundetilpassede budgetløsninger. Det betyder, at vi naturligvis har fokus på dine behov og ønsker inden for budgetlægning og opfølgning. Hos en af vores kunder, LEMAN, er VIS Performance et uundværligt værktøj til omkostningsfordeling, budgettering og opfølgning.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen