udnyt værdien af data

Corporate Performance Management (CPM)

VIS Performance er en danskudviklet CPM-løsning, hvor du får både BI og CPM i ét værktøj.

Hvad er CPM?

Med Corporate Performance Management (CPM), opnår du fuld udnyttelse af alle virksomhedens data. CPM samler, transformerer og visualiserer alle virksomhedens data i ét system, hvor du kan arbejde interaktivt med alle data på kryds og tværs – uafhængigt af kildesystemerne.

I modsætning til Business Intelligence, kan du med CPM tilføje data direkte i systemet (write-back funktionalitet). Du kan med CPM derfor både budgettere og konsolidere direkte i løsningen, og på den måde undgå tidskrævende, administrative og fejlfyldte processer i regneark.

Skab samspil på tværs af værdikæden med CPM

Med et CPM-system omdannes data til operationelle handlingsplaner. Ved at dataindsamlingen i hele organisationen samles ét sted, skabes et stærkere samspil på tværs af værdikæden, som skaber konkurrencemæssige fordele.

I modsætning til en traditionel Business Intelligence-løsning, kan man med CPM tilføje data direkte i systemet så alt data, uafhængigt af kildesystemer, regneark og web, konfigurerer ét sted. Ydermere kan der arbejdes interaktivt med alle data, så selv de mest komplekse formler kan skabe viden og indsigt på et splitsekund.

På den måde skabes et unikt samspil på tværs af værdikæden, hvor der gives indblik i den aktuelle situation i forhold til realiseret salg, produktions, restordre og lagerniveau, der kan sammenholdes med reviderede salgsforecast, koblet med den konkrete lagerbeholdning. Dernæst kan produktion og indkøb matche behovet, og sammenholde det med den tilgængelige kapacitet. Alt dette kan styres og analyseres direkte i VIS Performance, hvor eventuelle ubalancer kan imødekommes med what-if scenarier.

3 slags brugertyper

VIS har 3 brugertyper:
VIS Business (BI), VIS2Go Cloud (BI) & VIS Performance (CPM).

Du kan selv fordele brugertyperne i organisationen, alt efter hvad der matcher jeres behov.

VIS Business

Med en VIS Business-bruger får du BI-rettigheder:

VIS2Go Cloud

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform

VIS Performance

Med en VIS Performance-bruger får du både BI- og CPM-rettigheder:

BI og CPM | VIS Performance

Fordelene med VIS Performance

Overskueligheden i centrum

VIS Performance er nemt at bruge for alle. For eksempel kan du
definere individuelle registreringsskemaer. For hver enkelt skema fastlægges, hvilke konti der skal vises, og hvilke andre dimensioner formularen skal indeholde (eksempelvis land, afdeling eller varegruppe).

Disse dimensioner er hierarkisk opbyggede for at sikre den bedste og mest overskuelige præsentation. Derudover kan du, via en valutakurstabel, omregne alle budgetposter dynamisk til oprindelig valuta, hvilket blandt andet gør en konsekvenssimulering af et kursudsving til en helt simpel øvelse.

Om du lægger driftbudget eller likviditetsbudget – eller noget helt tredje – er VIS Performance derfor din ideele samarbejdspartner.

Overskuelig data analyse - VIS Performance
Eliminering i VIS-løsningen - VIS Performance

Konsolidering, eliminering og et hav af andre muligheder

Ud over selve budgetteringen åbner VIS Performance også op for en lang række andre muligheder – blandt andet kan du i løsningen håndtere konsolidering og eliminering mellem selskaber. Derudover kan VIS Performance også anvendes til bemandingsplanlægning, projektkalkulation, tidsregistrering, tilbudskalkulation og meget mere, da du har mange af de samme funktioner som i et regneark, men samtidig løses problematikkerne omkring versionsstyring, ødelagte formler, konsolidering af flere regneark og så videre.

Udvikling baseret på erfaringer

VIS Performance  er udviklet på baggrund af mange års erfaringer med kundetilpassede budgetløsninger. Det betyder, at vi naturligvis har fokus på dine behov og ønsker inden for budgetlægning og opfølgning. Hos en af vores kunder, LEMAN, er VIS Performance et uundværligt værktøj til omkostningsfordeling, budgettering og opfølgning.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top