CASE

Leman

VIS Performance er et vigtigt værktøj til omkostningsfordeling, budgettering og opfølgning. Særligt overblikket og den store brugervenlighed er værdsatte fordele hos LEMAN

Optimering af forretningsprocesser

Med en virksomhedsstørrelse som LEMAN, er det vigtigt at der er styr på og overblik over vigtige forretningsprocesser så som budgettering og omkostningsfordeling. 

LEMAN har 800 medarbejdere, 25 kontorer i seks lande, partnere i mere end 100 lande, og deres hovedformål er at hjælpe deres kunder over hele verden med transport- og logistikopgaver.

VIS skaber overblik i budgetteringen

Med en virksomhed i en sådan størrelsesorden er det et enormt arbejde at budgettere optimalt og holde overblikket. Her er VIS Performance et vigtigt værktøj, der blandt andet bruges til omkostningsfordeling på de forskellige divisioner, budgettering samt opfølgning, hvor det estimerede budget sammenlignes med de faktiske tal i de forskellige divisioner.

Overskuelig budgettering

Det overordnede budget for hele virksomheden er en omfattende proces, der gennemføres årligt, men VIS Business har gjort den mere overskuelig, da de 50-60 forskellige brugere fra hele verden nu tager udgangspunkt i præcis de samme tal i stedet for forskellige excel-ark.

Sådan kommer du i gang med Business Performance i transportbranchen - VIS Performance

Samarbejde skaber den perfekte løsning

”Vi har brugt løsningen i omkring to år, og nu hvor vi har fået et grundigt indblik i VIS Performances muligheder og vores individuelle behov, er en tilretningsproces sat i gang i tæt samarbejde med vores personlige konsulent. Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på,” siger Christian Møller, der er Business Controller hos LEMAN.

"Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på."

Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede LEMAN

Transportbranchen: 10 tips til at optimere jeres forretning med data

Du kan downloade vores gratis whitepaper, hvor vi har samlet en række tips til dig, der arbejder med økonomi og data i transportbranchen.

De gode råd er baseret på vores erfaring og ekspertise inden for Business Performance, som handler om at hjælpe virksomheder med at optimere deres forretning gennem data.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

VIS som Forretningsunderstøttende værktøj
Geia Food

VIS understøtter en sund bundlinje. Bl.a. ved højfrekvente dataloads, der sikrer en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på afvigelser, og salget kan følges i detaljen. Helt fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjeningen på den enkelte vare pr. dag.

Læs mere
Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Med 700 aktive brugere fordelt i alle 19 selskaber på tværs af landegrænser, åbnes rapporter genereret i VIS gennemsnitligt 10.000 gange månedligt. VIS-løsningen bruges blandt andet til at undgå dobbelttransaktioner selskaberne imellem, samt til at styrke arbejdet med Sales & Operations Planning (S&OP).

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

Hos jem & fix har VIS-løsningen været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og med hvilke avancer. VIS bruges derfor både til at vurdere varer, sortiment, produktgrupper og meget mere.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga

VIS sikrer Contiga konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Contiga kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

VIS-løsningen er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

Med VIS Performance har BAUHAUS et stærkt værktøj, hvor de nemt og hurtigt kan lave nye budgetter og prognoser, når forudsætningerne ændrer sig. Det har blandt andet betydet, at budgetprocessens start kunne flyttes fra august til oktober, og det betyder, at der kan laves mere korrekte budgetter.

Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top