CASE

Leman

VIS Performance er et vigtigt værktøj til omkostningsfordeling, budgettering og opfølgning. Særligt overblikket og den store brugervenlighed er værdsatte fordele hos LEMAN

Optimering af forretningsprocesser

Med en virksomhedsstørrelse som LEMAN, er det vigtigt at der er styr på og overblik over vigtige forretningsprocesser så som budgettering og omkostningsfordeling. 

LEMAN har 800 medarbejdere, 25 kontorer i seks lande, partnere i mere end 100 lande, og deres hovedformål er at hjælpe deres kunder over hele verden med transport- og logistikopgaver.

VIS skaber overblik i budgetteringen

Med en virksomhed i en sådan størrelsesorden er det et enormt arbejde at budgettere optimalt og holde overblikket. Her er VIS Performance et vigtigt værktøj, der blandt andet bruges til omkostningsfordeling på de forskellige divisioner, budgettering samt opfølgning, hvor det estimerede budget sammenlignes med de faktiske tal i de forskellige divisioner.

Overskuelig budgettering

Det overordnede budget for hele virksomheden er en omfattende proces, der gennemføres årligt, men VIS Business har gjort den mere overskuelig, da de 50-60 forskellige brugere fra hele verden nu tager udgangspunkt i præcis de samme tal i stedet for forskellige excel-ark.

Sådan kommer du i gang med Business Performance i transportbranchen - VIS Performance

Samarbejde skaber den perfekte løsning

”Vi har brugt løsningen i omkring to år, og nu hvor vi har fået et grundigt indblik i VIS Performances muligheder og vores individuelle behov, er en tilretningsproces sat i gang i tæt samarbejde med vores personlige konsulent. Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på,” siger Christian Møller, der er Business Controller hos LEMAN.

"Det er et konstruktivt forløb, da der altid er mulighed for sparring, og det sætter vi meget pris på."

Christian Møller, Business Controller
Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede LEMAN

Transportbranchen: 10 tips til at optimere jeres forretning med data

Du kan downloade vores gratis whitepaper, hvor vi har samlet en række tips til dig, der arbejder med økonomi og data i transportbranchen.

De gode råd er baseret på vores erfaring og ekspertise inden for Business Performance, som handler om at hjælpe virksomheder med at optimere deres forretning gennem data.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Vil du høre mere om VIS2GO?

Vil du høre mere om VIS2GO?

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

VIS som Forretningsunderstøttende værktøj
Geia Food

Med live-data i VIS sikres en øget gennemsigtighed i forretningen. En gennemsigtighed, som gør Geia Food mere reaktionsdygtig.

Læs mere
Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Kamstrup anvender VIS Business Performance i 19 forskellige selskaber i flere lande, hvor løsningerne bl.a. bruges til konsolidering af regnskaber og eliminering mellem selskaber.

Læs mere
Bedre kvalitetskontrol med VIS Performance
Global Castings

Hos Global Castings (nu BAETTR) er VIS med til at sikre en effektiv og præcis kvalitetsopfølgning ved dagligt at indhente relevant data fra fem fabrikker.

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

VIS Business Performance har de sidste 21 år været en integreret del af hverdagen hos Danmarks lavpris-byggemarked jem & fix, hvor løsningerne er med til at drive virksomheden fremad.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga: VIS sikrer konkurrencedygtig tilbudsgivning

Contiga anvender i det daglige VIS til at bearbejde data inden for rapportering, opfølgning og budgettering.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

Hos DST-CHEMICALS fremhæver de især samarbejdet med deres konsulent hos VIS Performance som en succesfaktor ved implementeringen af VIS.

Læs mere

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan VIS Performance kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at optimere forretningen via data.

Lad os tage en snak om

Scroll til toppen