GRATIS WHITEPAPER

Optimér din forretning med VIS til transportbranchen

10 tips til Business Performance i transportbranchen:
Sådan kan I optimere jeres forretning

Vi har samlet vores erfaringer med at optimere performance i transportbranchen i et whitepaper

Du kan downloade det gratis whitepaper forneden, hvor vi har samlet en række tips til dig, der arbejder med økonomi og data i transportbranchen. De gode råd er baseret på vores erfaring og ekspertise inden for Business Performance, som handler om at hjælpe virksomheder med at optimere deres forretning gennem data.

Hav styr på chartekregnskabet

Hvis du arbejder i transportbranchen, ved du sandsynligvis også, hvad et chartekregnskab er. Det er helt essentielt i transportbranchen at have styr på chartek-regnskaber. Men der findes ikke mange værktøjer, der kan håndtere alle sager i ét system.

Klassificér jeres kunder automatisk

For at drive så optimal en forretning som muligt, bliver man nødt til som virksomhed ikke at skære alle kunder over én kam. Ved at klassificere jeres kunder, kan I finde ud af, hvilke kunder I især tjener penge på – og ikke mindst hvor der er plads til at optimere.

hav overblik over de forskellige scenarier

En what-if-analyse kan være nyttig, hvis man gerne vil have en forretning, der er godt rustet til fremtiden. What-if-analyser er naturligvis en funktion, som VIS indeholder, som også er særdeles fordelagtig for din transportvirksomhed.

Guiden indeholder:

Udfyld formularen, og du får automatisk tilsendt vores whitepaper, der henvender sig til dig, der arbejder i transportbranchen, med 10 tips til, hvordan I kan optimere jeres forretning med data.

Download gratis whitepaper
Tilmelding

Relateret kundecase

LEMAN Budgettering gjort overskuelig med VIS
Leman

VIS Performance er et vigtigt værktøj til omkostningsfordeling, budgettering og opfølgning. Særligt overblikket og den store brugervenlighed er værdsatte fordele hos LEMAN.

Se case

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll to Top