CASE

Gasa Group

VIS Performance hjælper Gasa Group, en af Europas førende eksperter i blomsterprodukter, med at holde et køligt overblik i en travl sæson.

Øget overblik i lagerføringen

I en virksomhed som GASA GROUP, hvor mange varer skal sælges allerede, når de indkøbes, mens andre varer i stedet skal lagerføres, er der behov for et konstant og præcist overblik, hvilket de klarer med VIS.

Det skaber især værdi, at de nu konstant er klar over, hvilke lagerførte varer der skal nedskrives, og hvilke der kan sælges – og det kræver blot et enkelt klik at sende disse rapporter ud til de relevante medarbejdere.

Overblik på tværs af afdelinger

For GASA GROUP er det blandt andet også vigtigt, at Business Performance-værktøjet både fungerer til det styringsmæssige, samtidig med at det er nemt at arbejde med for virksomhedens sælgere.

Intuitivt interface muliggør uddelegering af ansvar
Det intuitive interface i VIS har fået sælgerne til hurtigt at tage løsningen til sig og bruge den aktivt i hverdagen. Dette gør det muligt for GASA GROUP at uddelegere mere ansvar til den enkelte sælger, hvilket både sparer dem tid og giver en bedre, mere kompetent oplevelse for kunderne.

Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede GASA GROUP

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Torben Clausen
Med VIS Finans er Torben Clausen gået fra at bruge 14 dage på budgettering til kun 2 dage.
Læs mere
DSHwood
DSHwood har med VIS Performance opnået en automatiseret budgetproces der har frigivet værdifulde ressourcer i økonomiafdelingen.
Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix
Hos jem & fix har VIS Performance været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og ...
Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Heidelberg Materials
VIS Performance sikrer Heidelberg Materials konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Heidelberg Materials kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.
Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS
VIS Performance er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST-Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt ...
Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne
Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.
Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top