CASE

El-salg

Med VIS Business Performance har El-Salgs controller sparet ca. en arbejdsuge hver måned alene på rapportering og opfølgning.

Overblik over hele værdikæden

Med implementeringen af VIS har El-Salg  blandt andet fået et godt overblik over deres værdikæde for hver enkelt produkt, hvilket har gjort det muligt at optimere priskalkulerne på en lang række produkter.

Intuitiv platform
Ifølge økonomichefen hos El-Salg, Per Byrial Andersen, er en anden stor fordel også, at det er nemt for medarbejderne at overtage driften og opsætningen af løsningen, da VIS er meget intuitivt at arbejde med, hvis man bare har kendskab til Excel.

VIS Performance - brugervenlig Business Performance platform
Byggemarkeder - Optimér forretningen med data - VIS Performance

Digitalisering og automatisering

Det er ressourcekrævende at udarbejde månedsrapporter, når data skal trækkes manuelt ud af ERP-systemet. 

Men med VIS Business Performance har El-Salgs controller sparet ca. en arbejdsuge hver måned alene på rapportering og opfølgning.

Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede
El-Salg

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

VIS som Forretningsunderstøttende værktøj
Geia Food

VIS understøtter en sund bundlinje. Bl.a. ved højfrekvente dataloads, der sikrer en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på afvigelser, og salget kan følges i detaljen. Helt fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjeningen på den enkelte vare pr. dag.

Læs mere
Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Med 700 aktive brugere fordelt i alle 19 selskaber på tværs af landegrænser, åbnes rapporter genereret i VIS gennemsnitligt 10.000 gange månedligt. VIS-løsningen bruges blandt andet til at undgå dobbelttransaktioner selskaberne imellem, samt til at styrke arbejdet med Sales & Operations Planning (S&OP).

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

Hos jem & fix har VIS-løsningen været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og med hvilke avancer. VIS bruges derfor både til at vurdere varer, sortiment, produktgrupper og meget mere.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga

VIS sikrer Contiga konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Contiga kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

VIS-løsningen er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

Med VIS Performance har BAUHAUS et stærkt værktøj, hvor de nemt og hurtigt kan lave nye budgetter og prognoser, når forudsætningerne ændrer sig. Det har blandt andet betydet, at budgetprocessens start kunne flyttes fra august til oktober, og det betyder, at der kan laves mere korrekte budgetter.

Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top