Stillingsopslag: Vi søger en Cloud .NET-udvikler – er det dig?

Vil du med på en udviklingsrejse? VIS Performance leder efter endnu en udvikler til vores erfarne udviklerteam. Har du erfaring med udvikling af cloudløsninger ved hjælp af Azure og ASP.NET? Så er det måske dig, vi leder efter til dette spændende job!

VIS Performance A/S arbejder med at gøre data letforståeligt og viden lettilgængelig. Vi har udviklet VIS Business Performance, ét samlet værktøj til Business Intelligence (BI) og Corporate Performance Management (CPM).

Vores kernefokus er at hjælpe vores kunder med at få indsigt i egne data samt digitalisere økonomifunktionen, så kunderne har det bedste grundlag at træffe de rigtige beslutninger ud fra. Vi har kunder i hele Danmark fordelt på en række forskellige brancher, og vores kontor ligger lettilgængeligt i Vejle.

VIS Performance gennemgår i disse år en rigtig positiv udvikling. 1. marts 2021 flytter vi til det inspirerende miljø i det nye AI Innovation House i Dandy Business Park.

Din rolle

I rollen får du ansvaret for at bygge fremtidens cloud-baserede CPM-løsning ved hjælp af standard Microsoft-teknologier som Azure, C# og ASP.NET Core, både som designer og udvikler af løsningen.

Du kommer sammen med det øvrige team til at sætte retningen for vores Cloud-løsning og de valg af teknologier, der følger med. Skal vi anvende Docker og Kubernetes eller er der andre teknologier, der er mere oplagte at bringe i spil.

Dine kvalifikationer

Vi forventer du har en længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal havde 3-5 års relevant erfaring i forhold til stillingsindholdet. Vi er et lille udviklingsteam, så du evner at arbejde selvstændigt, laver realistiske tidsplaner og ikke bange for at tage ansvar.

Det er et krav, at du har erfaring med .NET-platformen, hvor du har udviklet ASP.NET webløsninger.

Derudover har du kendskab til et eller flere af nedenstående områder:

  • Azure
  • Razor / Blazor
  • JavaScript
  • SQL

 

Hvad kan vi tilbyde

Hvis du vælger os som din nye arbejdsplads, kommer du til at arbejde i et uformelt miljø sammen med nogle dygtige kolleger. Vi er en mindre virksomhed, med meget sund økonomi, der ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere med ”højt til loftet” og stor personlig frihed til at præge og udføre sit arbejde.

Herudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring, bredbånd mv.

Kontakt

Har du lyst til at arbejde med udvikling af vores cloud-baserede CPM-løsning? Så send din ansøgning i dag.

Send din motiverede ansøgning samt CV til job@vis-performance.dk med mærket ”Cloud .NET-Udvikler” i emnefeltet senest 28. februar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CTO Kim Vinther på 79 447 448.

Relaterede kundecases

Scroll to Top