Stillingsopslag: CPM/BI-konsulent (besat)

Vil du med på en vækstrejse? Tror du på CPM/BI og det kæmpe potentiale, der ligger i at digitalisere kundernes økonomifunktion? Vil du være med til at implementere løsninger i en fremadstormende branche, hvor kunden sættes i fokus? Så er det dig, vi leder efter!

VIS Performance A/S arbejder med at gøre data letforståeligt og viden lettilgængelig. Vi har udviklet VIS Business Performance – ét samlet værktøj til Business Intelligence (BI) og Corporate Performance Management (CPM).

Vores kernefokus er at hjælpe vores kunder med at få indsigt i egne data samt digitalisere økonomifunktionen, så kunderne har det bedste grundlag at træffe de rigtige beslutninger ud fra. Vi har kunder i hele Danmark fordelt på en række forskellige brancher, primært produktion, handel, service og transport.

VIS Performance A/S er en solid dansk virksomhed med særdeles god økonomi. Igennem 28 år har vi hjulpet vores mere end 120, primært danske, kunder med budgettering, forecasting og datavisualisering. Ejerkredsen har sat sig for at realisere det uforløste vækstpotentiale, og derfor har vi brug for dig…

VIS Performance gennemgår i disse år en rigtig positiv udvikling. Vi ansatte seks nye medarbejdere i 2020, foreløbig tre i 2021, og nu søger vi yderligere tre nye medarbejdere. Vi har til huse i nye fantastiske rammer og et særdeles inspirerende miljø i det nye AI Innovation House i Dandy Business Park i Vejle.

Hvem er du?

Du kan arbejde selvstændigt, men finder det også sjovt og motiverende at arbejde i et konsulentteam. Du kan præsentere løsninger og indgå i dialog med kunden – på såvel forretningens som på teknologiens præmisser. Du taler og skriver dansk flydende og har gode engelskkundskaber. Af natur er du analytisk, kommunikerende, ambitiøs og ikke bange for at tage initiativ og gå forrest. Du har med andre ord det tekniske fundament i orden, men du er samtidig kommerciel med stor forretningsforståelse og har flair for god kundekontakt.

Du har en videregående uddannelse med fokus på IT og/eller regnskab. Herudover har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med økonomi og BI. Du er nu klar til at fortsætte din karriere som konsulent med fokus på Business Performance.

Dine kvalifikationer

Din rolle

Du vil komme til at arbejde som kunderettet konsulent og indgå i et team af konsulenter med støtte og support fra vores erfarne konsulenter. Dine opgaver bliver et miks af kundebesøg, analyse og implementering. Formidling, struktur og teknisk indsigt er afgørende kompetencer for at få succes i jobbet.

Hvad kan vi tilbyde

Hvis du vælger os som din nye arbejdsplads, kommer du til at arbejde i et uformelt miljø sammen med nogle dygtige kolleger i fantastiske rammer i AI House. Vi er en mindre virksomhed med meget sund økonomi, der ønsker at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere med ”højt til loftet” og stor personlig frihed til at præge og udføre sit arbejde.

Herudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring, bredbånd, m.v.

Kontakt

Har du lyst til at arbejde med Business Performance og blive en af de dygtigste inden for dette felt? Så send din ansøgning i dag.

Send din motiverede ansøgning samt CV til job@vis-performance.dk mærket ”Business Performance-konsulent” i emnefeltet hurtigst muligt, da ansøgninger vurderes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulentchef Flemming Nielsen på +45 79 447 452.

Relaterede kundecases

Scroll to Top