Bestyrelse i VIS Performance

VIS Performance fortsætter oprustning af bestyrelse

Den succesfulde softwarevirksomhed VIS Performance, som siden 1993 har ligget i Vejle, opruster for anden gang på blot to måneder i sin bestyrelse. Så sent som i november 2020 fik VIS Performance en ny bestyrelsesformand i form af salgs- og iværksætterprofilen Poul Bærentsen. Nu fortsætter virksomheden imidlertid oprustningen ved yderligere at udvide bestyrelsen med iværksætter og IT-profil Jesper Geisler.

Jesper Geisler har gennem en årrække gjort sig positivt bemærket i det danske erhvervsliv ved at have foretaget flere succesfulde investeringer og exits.

Derfor er VIS Performance glade for, at han nu vælger at kaste sin tid og betydelige erfaring med forretningsudvikling af succesfulde IT-virksomheder ind i bestyrelsesarbejdet i VIS Performance, hvor han indtræder som bestyrelsesmedlem pr. 01.01.2021.

Udover at have adskillige succesfulde iværksættereventyr med sig i bagagen har Jesper Geisler også demonstreret en evne til at omsætte tekniske kompetencer til kommercielle fordele, bl.a. som ansvarlig for forretningsudviklingen i det nordiske IT-selskab Atea. Tilsammen gør hans alsidige evner ham i stand til .

Den nyligt tiltrådte bestyrelsesformand, Poul Bærentsen, glæder sig over, at Jesper Geisler nu indtræder i VIS Performance´s bestyrelse.

”Hvor jeg kommer med en kommerciel baggrund og et udpræget fokus på go-to-market, og kompetencer, der kan booste salget, bidrager Jesper med nogle komplementære kompetencer i forhold til produkt- og konceptudvikling, der for alvor kan udvikle VIS Performance´s produkter og services til gavn for kunderne”, udtaler bestyrelsesformand hos VIS Performance, Poul Bærentsen

 

Og det er netop koblingen mellem det kommercielle og det tekniske, der fortsat skal understøtte VIS Performance´s positive udvikling, mener Jesper Geisler.

VIS Performance har et unikt produkt med en stærk position i markedet. Jeg er overbevist om, at vi kan udvikle produktet yderligere, så vi kan opfylde vores høje ambitioner om at endnu flere virksomheder i ind- og udland skal have gavn af vores unikke Business Performance-produkt”, siger han.

Oprustning og vækstambitioner

I kølvandet på flere år med vækst har VIS Performance fra Vejle, udover at vælge en ny bestyrelsesformand, også oprustet i den øvrige del af forretningen, bl.a. i kraft en ny CEO hos VIS Performance.

Flemming Stein blev direktør i VIS Performance i marts 2020 og har siden opbygget en salgs- og marketingafdeling til at understøtte vækstambitionerne for VIS Performance.

De nye forretningstiltag har indtil videre bl.a. medført en ny version af det højt specialiserede IT-system, VIS, og en ny produktprofilering mod et større fokus på Corporate Performance Management – hvilket også har udmøntet sig i en ny hjemmeside til VIS Performance.

VIS Performance skifter i marts 2021 Stimorols gamle fabrik ud med lokaler i Vejles nye digitale fyrtårn, AI Innovation House.

Med de nye tiltag i den fremadstormende vejlensiske virksomhed satser ejerne på at forløse det potentiale, de ved, der ligger i VIS.

Fakta om VIS Performance:

VIS Performance blev stiftet i 1993 i Vejle og har siden hjulpet virksomheder over hele Danmark med at optimere deres forretning gennem data – og blev i år kåret som Danmarks 3. bedste Business Intelligence-virksomhed.

VIS Performance har udviklet VIS – en Business Performance-løsning, der kan visualisere alt virksomhedens data, samtidig med at man kan arbejde interaktivt med data i ét og samme system. Det er fx brugbart, når man skal budgettere, konsolidere og forecaste, og det gør, at kunderne hurtigt får et bredt overblik over forretningskritisk data – samtidig med at de hurtigt tage action på indsigten. Det er noget, der giver gode betingelser for vækst.

Relaterede kundecases

Scroll to Top