VIS2Go Cloud

VIS hvor som helst, af hvem som helst.

VIS CPM-funktionalitet i skyen

Med det nye VIS2Go Cloud får du en mere transparent hverdag, hvor data kan tilgås fra alle enheder og platforme, uden lokal opsætning.

Med VIS2Go Cloud bliver det nemmere at dele data eksternt med kunder og leverandører, da du kan give udvalgte samarbejdspartnere adgang til relevante live data i VIS2Go Cloud, som de kan tilgå fra deres foretrukne enhed eller platform.

Group 13Created with Sketch.

Del data med samarbejdspartnere

Med VIS2Go Cloud bliver det endnu nemmere at dele data med kunder og leverandører. I VIS CPM kan du skræddersy dashboards til dine samarbejdspartnere, som de kan tilgå i skyen. På den måde kan I skabe et mere transparent samarbejde med datadeling, uden at skulle bruge tid og ressourcer på at eksportere rapporter.

Book gratis demo af
VIS2Go Cloud

Oplev hvor nemt du tilgår data fra din foretrukne enhed med en gratis demo. Udfyld formularen nedenfor, så får du tilsendt en guide til demoen.

Del dine dashboards i skyen

Opret dine dashboards som du plejer i VIS CPM, og del dem derefter i skyen. For at dele dine dashboards med samarbejdspartnere, opretter du dem i VIS CPM som “Cloud Users”, hvorefter du giver dem adgang til de dashboards der er relevante for samarbejdet.

Se i videoen hvor nemt du uploader dine dashboards til skyen og giver dine samarbejdspartnere adgang.

VIS2Go Cloud brugertyper

Gør eksisterende forms kompatible med VIS2Go Cloud

Hvis du allerede har nogle dashboards i din VIS Performance desktop version, som du gerne vil dele i VIS2Go Cloud, kan du let gøre dit dashboard VIS2Go Cloud-kompatibelt. 

Åbn det pågældende Canvas, klik på “Gem” ikonet i højre hjørne og sæt flueben ud fra “Cloud Compatible”. 

Du slipper derfor med at genoprette eksisterende Canvas fra din VIS Performance desktop version, da de nemt kan gøres kompatible med VIS2Go Cloud.

Group 13Created with Sketch.

Vil du vide mere om VIS2Go Cloud?

VIS2Go Cloud er tilgængelig med VIS version 142 og nyere. Har du spørgsmål til din VIS version, hvordan du opgraderer denne, eller ønsker du blot at blive klogere på VIS2Go Cloud? Så kontakt Christoffer for en præsentation og demo.

Christoffer Lohmann Henriksen

Udvalgte kunder

Vores kunder er kernen i forretningen – mange af dem har været hos os siden begyndelsen I 1993.

Scroll til toppen