(afholdt) Webinar: Få fremtidssikret din Supply Chain med Finance Integrated S&OP

Deltag i vores webinar og bliv klogere på, hvordan du med Finance Integrated S&OP kan tilpasse aktiviteterne i din Supply Chain, baseret på valide data.

Hvad er Finance Integrated S&OP?

Belastede forsyningskæder, høje råvarepriser, krig og inflation gør det fortsat svært at balancere udbud og efterspørgsel. Med Sales & Operations Planning (S&OP), styrkes balanceringen af udbud og efterspørgsel, samtidig med at omkostningerne i din Supply Chain reduceres.

Med Finance Integrated S&OP i VIS-softwaren, understøttes alle processer i S&OP, samtidig med at alle dine data automatisk overføres til finans. På den måde bliver forecastet for din resultatopgørelse og balance automatisk opdateret, i takt med at dine S&OP-data ændres. På den måde sikres den ultimative alignment på tværs af salg, indkøb, produktion og finans.

På dette webinar gør vi dig klogere på Finance Integrated S&OP og demonstrerer hvordan processen understøttes i VIS-softwaren. Derefter vil der være en Q&A-session med vores konsulentchef, Flemming Nielsen, som har en dybdegående indsigt i softwaren.

Det får ud af webinaret

Vi har nu mulighed for at komme på forkant med eventuelle udfordringer i forhold til salg og produktion på en helt anden måde end tidligere. Når vi er færdige med processen, er der enighed mellem topledelsen i Salg og Supply Chain, og der er taget højde for potentielle problemstillinger samt fundet en løsning, som alle kan bakke op om – i god nok tid til rent faktisk at agere efter det.

Oplægsholdere

Flemming Nielsen

Consulting Manager & Co-owner

Vores Konsulentchef, Flemming Nielsen, er uddannet Datamatiker, har over 20-års erfaring med VIS-softwaren og har været med til at udvikle Finance Integrated S&OP-løsninger for flere af vores kunder. Flemming er derfor både ekspert inden for det tekniske samt S&OP.

Christoffer Henriksen

Sales Manager

Christoffer er vores Sales Manager og har været med på sidelinjen hos vores kunder fra deres indledende problemstillinger til implementeringen af den færdige løsning. Christoffer har derfor stor erfaring med hvilke udfordringer de fleste virksomheder står overfor med S&OP, samt hvordan VIS-softwaren kan løse dem.

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om webinaret eller Finance Integrated S&OP, er du velkommen til at kontakte os på: sales@vis-performance.dk

Scroll to Top