CASE

Geia Food

VIS understøtter en sund bundlinje. Bl.a. ved højfrekvente dataloads, der sikrer en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på afvigelser, og salget kan følges i detaljen. Helt fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjeningen på den enkelte vare pr. dag.

Et forretningsunderstøttende værktøj

Det er vigtigt at have et forretningsunderstøttende værktøj, der følger virksomhedens udvikling. 

Der stilles høje krav til leverandører til detailhandlen, og især inden for fødevarer, hvor kort leadtime, begrænsede holdbarheder og relativt lave avancer er en del af dagligdagen.

Det gælder også for Geia Food, der er en af Skandinaviens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailhandlen inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer.

Derfor er der høje krav til systemer, der ikke bare skal være overskuelige, men også forretningsunderstøttende

”VIS er let tilgængeligt og anvendes på alle niveauer i koncernen, hvilket gør VIS til et beslutningsunderstøttende arbejdsredskab i dagligdagen, og ikke blot et præsentationsværktøj på corporate niveau.”

VIS understøtter effektiv konsolidering og opfølgning

Geia Food koncernen er stærkt repræsenteret i Norden, hvilket sikrer en omkostningseffektiv distribution til skandinaviske detailkæder.

Dette kræver en løsning, der giver det fulde overblik over hele forretningen, så veldokumenterede beslutninger kan tages på tværs af organisationen.

VIS konsoliderer alle selskaber kommercielt og finansielt, og det indbyggede budgetmodul gør opfølgning effektiv og to-the-point,” beskriver Bo Bjørn Jensen.

Konsulenter inden for BI og CPM - VIS Performance
Business Intelligence (BI) - VIS Performance

VIS hjælper med at sikre bundlinjen

Blandt andet er højfrekvente dataloads med til at sikre en øget gennemsigtighed i forretningen, hvor der kan reageres rettidigt på eventuelle afvigelser, og salget kan følges i detaljen, fra et overordnet kundeperspektiv, til indtjening på den enkelte vare pr dag.

”VIS er grundstenen for kommerciel og finansiel opfølgning i Geia-koncernen og giver overblik på såvel aggregeret som detaljeret niveau, og gør os i stand til at detektere afvigelser rettidigt.”

Det har vi hjulpet med

Disse fordele opnåede Geia Food

Her står blot nogle af de fordele, som der er forbundet med at bruge VIS. 

Fødevareproduktion: 10 tips til at optimere jeres forretning gennem data

Vi har samlet en række gode råd, der dækker over både opsamling af POS-data og nyeste salgsdata på farten til disponering og financial planning. Alt sammen vigtige fokuspunkter, hvis I skal sikre en god performance.

Rådene baserer sig på mere end 28 års brancheerfaring.

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Vil du høre mere om VIS2Go Cloud?

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager

Andre kundecases

Gå på opdagelse i flere af vores kundecases, og bliv klogere på, hvordan VIS kan gøre en forskel i din virksomhed.

Kamstrup har fået succes med VIS-løsningen
Kamstrup

Med 700 aktive brugere fordelt i alle 19 selskaber på tværs af landegrænser, åbnes rapporter genereret i VIS gennemsnitligt 10.000 gange månedligt. VIS-løsningen bruges blandt andet til at undgå dobbelttransaktioner selskaberne imellem, samt til at styrke arbejdet med Sales & Operations Planning (S&OP).

Læs mere
VIS danner beslutningsgrundlag for Jem & Fix
Jem & Fix

Hos jem & fix har VIS-løsningen været en integreret del af virksomheden i mere end 21 år, og er et vigtigt redskab i den daglige drift. VIS er et beslutningsunderstøttende værktøj, der bl.a. bruges til at give indkøb informationer om hvor meget der sælges af de enkelte produkter og med hvilke avancer. VIS bruges derfor både til at vurdere varer, sortiment, produktgrupper og meget mere.

Læs mere
Konkurrencedygtig tilbudsgivning - VIS Performance
Contiga

VIS sikrer Contiga konkurrencedygtig tilbudsgivning med et brugertilpasset modul til salgsafdelingen. Her samles alle markedets aktuelle forudsætninger, så Contiga kan give konkurrencedygtige tilbud, der samtidig sikrer en sund bundlinje.

Læs mere
DST_Chemicals - Business Intelligence - VIS Performance
DST-CHEMICALS

VIS-løsningen er gearet til at sikre et ajourført overblik med høj kvalitet og troværdighed. Data indhentes bl.a. fra diverse Microsoft programmer samt manuelle indberetninger. På den måde er DST Chemicals ajour med omsætning og salg, og på baggrund af dette kan de træffe alle nødvendige strategiske beslutninger på et validt datagrundlag.

Læs mere
Byggemarkeder - Business Performance - VIS Performance
Bauhaus

Med VIS Performance har BAUHAUS et stærkt værktøj, hvor de nemt og hurtigt kan lave nye budgetter og prognoser, når forudsætningerne ændrer sig. Det har blandt andet betydet, at budgetprocessens start kunne flyttes fra august til oktober, og det betyder, at der kan laves mere korrekte budgetter.

Læs mere
Aarstiderne - rapportering og budgettering - VIS Performance
Aarstiderne

Aarstiderne erstatter 80+ regneark med en samlet budget- og rapporteringsløsning fra VIS Performance.

Læs mere

Vil du vide mere?

Få en uforpligtende snak med vores Sales Manager, Christoffer, om hvordan VIS Performance kan effektivisere din budgetproces, forecasting, planlægning og rapportering.

Lad os tage en snak om

Christoffer Lohmann Henriksen
Sales Manager
Scroll to Top